Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - manipulacja rodzicow w zwiazku..pomocy!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 13:55   #3
kindness
Przyczajenie

Dot.: manipulacja rodzicow w zwiazku..pomocy!!!!

Dokladnie.Zgadzam sie.Po czasie to wiem.Jestem naiwna i glupia ze w to weszlam.Tylko z tego co mowisz twoi rodzice postawili ci bariere ktorej ja nigdy nie uslyszalam a chcialam uslyszec.Glupio myslalam,ze rodzice potrafia byc bezstronni.W ten sposob starcilam milosc mojego zycia,bo po tym wszystkim on mi po prostu nie ufa.Niby jest szansa powrotu,ale jak on to powiedzial.."tak bardzo mi ufala ze jestem z nim szczera i wiele razy zwracal mi uwage na zbyt bliski kontakt z moja matka ze raczej mi juz nie uwierzy"

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

"Zawsze uważałam, że matka to matka.Jaka jest taka jest, rodziny się nie wybiera.Ale.Gdy ja wychodziłam za mąż moi rodzice powiedzieli mi że od tej pory mój mąż to moja najbliższa rodzina, on jest najważniejszy.I że gdyby coś działo się nie tak to mam stać za nim murem..."
to bardzo chcialam uslyszec a uslyszal tylko jak bedzie zle to wracaj do nas zawsze ci pomozemy".Teraz sie wypieli na mnie
kindness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując