2015-07-07, 15:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Cytat:
Napisane przez Mten
No to ja już się cieszyłam że nie mam rozstępów i od kilku dni nic mnie nie boli i dostałam telefon :
Mój ginekolog złamał rękę na rowerze i pozrywal ścięgna od barku... Jutro ma operacje i nie będzie przyjmował przez 6tygodni... Super... :-(
|
Mhm znam ten bol. Placowka w ktorej przyjmuje moj lekarz ma teraz remont a kiedy konczy sie remont moj gin idzie na urlop miesieczny !! Takie buty. Juz jestem zapisana do innego na usg ciazy w 32 tyg i po zwolnienie lekarskie znowu ide do innego.. kozak
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------
Cytat:
Napisane przez truskafffka91
Wyobraź sobie, że u mnie w rodzinie wszystko się prasuje, czy wymaga prasowania czy też nie. Moja mama siedzi z taka właśnie "kuuupą" prania i je prasuje.
Jak patrze się teraz z perspektywy czasu to mogę śmiało stwierdzić, że u mnie w rodzinie osoby są nie normalne. (Czyt.pedantyczne) dobrze, że ja taka nie jestem. Lubię porządek, ale bez przesady.
|
Ja na codzień nigdy nie prasuje. Wystarczy odrazu po skonczeniu prania je wyjac i ladnie prosto naciagajac wygladzajac powiesic.
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
|
|