Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Oriflame
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-04, 21:19   #1082
Pestka_23
Przyczajenie

Dot.: nowości Oriflame cz. II

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Witajcie ja ostatnio zastopowałam jakoś z Ori mało co mnie kusi z aktualnego katalogu, jakiś taki przesyt chwilowy chyba u mnie nastąpił (chociaż to właściwie lepiej chyba dla portfela)
Marzę o tym, ze u mnie też takowy kiedyś nastąpi

Cytat:
Napisane przez akaja_2004 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ! Zamawiałyście przypadkiem żel do brwi ? Jesteście zadowolone z niego ? Czy ma on jakiś kolor ? Jestem ciemną blondynką i nie wiem , czy wziąc dla blondynek czy szatynek .Możecie mi doradzić ?
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
ja też mam rzadkie brwi, czyli żel nie będzie dla mnie dobry
Ja w sumie też mam dość rzadkie brwi...ale żel jest świetny Jesli sie nie przesadzi z aplikacją to efekt jest super, polecam. Jednak mogliby zrobic osobno dla szatynek i osobno dla brunetek...ponieważ jest b.ciemny

Z ostatnich dwóch katalogów zamówiłam: dwu-fazowy olejek z serii Swedish Spa, podkład adaptacyjny - Golden Beige ( w końcu się pojawił w promocji ) żel upiększający do brwi, kredkę do powiek, Rozświetlający fluid - jest bosski szampon rewitalizujący i piankę po opalaniu.

Z 13-tego zamówię na pewno nowy tusz do rzęs...ale kusi mnie tez Płyn do relaksującej kąpieli stóp, Błyszczyk Aqua Vibes - bo jest świetny Baza pod makijaż, jakiś antyperspirant z serii Active - ale nie wiem czy są skuteczne cienie też wyglądają kusząco..
Pestka_23 jest offline Zgłoś do moderatora