|  2015-07-07, 16:24 | #2691 | 
	| Konto usunięte 

| 

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat: 

| 
					Napisane przez MostlyAhhhs  Takimi, albo tego typu. Nićmi można podnieść wszystko, co opada, nawet skórę na łokciu. Ja zrobiłam sobie policzki, bo grawitacja mnie nie kocha - z boku wyglądałam, jakby mi ktoś dwa kotlety powiesił. Nitkę wprowadza się to tkanki i podnosi, ile trzeba - nic nie boli, ale wrażenie jakby było się marionetką na sznurku  |   już miałam wizję, że chodzi o prawdziwe nici i to jakaś akcja w rodzaju nitkowania. No policzki to Ty masz piękne - zawsze się nimi zachwycam

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Czocher - znalazła miłość za betoniarkąCytat: 

| 
					Napisane przez Czocherovsky   dziwnie ;-; to jest jakaś absurdalna sytuacja - nikt nie wie co mi jest a lekarze mają podejście "co tam panowie? YOLO?  Otwieramy koleżankę?  Tak profilaktycznie, może coś wyjdzie" i zmieniają zdanie  co godzinę ;-; tak więc leżę tu bez celu od trzech dni i umieram z nudów i słucham o problemach gastrycznych pan z przylegającej sali. Ale przynajmniej w końcu dostałam jedzenie, kubek zupy, jakie to wspaniałe :"D juz nie mówiąc o tym, że szłam na usg z takim panem co nagle... uciekł i musiałysmy go z pielęgniarka szukać po szpitalu, który jest placem budowy (był za betoniarka) :"D  |  
 Czocherku, no właśnie tak wczoraj obczaiłam Twoją fotę i się przejęłam, ale nie będę kłapać na forum. No ale jak inne rozkłapały
  to życzę Ci rychłego powrotu do czasów świetności, jak to ganiałaś miłość swego życia po tramwajach   | 
	|     |  |