Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 16:24   #2691
201605301559
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Takimi, albo tego typu. Nićmi można podnieść wszystko, co opada, nawet skórę na łokciu. Ja zrobiłam sobie policzki, bo grawitacja mnie nie kocha - z boku wyglądałam, jakby mi ktoś dwa kotlety powiesił. Nitkę wprowadza się to tkanki i podnosi, ile trzeba - nic nie boli, ale wrażenie jakby było się marionetką na sznurku
już miałam wizję, że chodzi o prawdziwe nici i to jakaś akcja w rodzaju nitkowania.
No policzki to Ty masz piękne - zawsze się nimi zachwycam

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
dziwnie ;-; to jest jakaś absurdalna sytuacja - nikt nie wie co mi jest a lekarze mają podejście "co tam panowie? YOLO? Otwieramy koleżankę? Tak profilaktycznie, może coś wyjdzie" i zmieniają zdanie co godzinę ;-; tak więc leżę tu bez celu od trzech dni i umieram z nudów i słucham o problemach gastrycznych pan z przylegającej sali. Ale przynajmniej w końcu dostałam jedzenie, kubek zupy, jakie to wspaniałe :"D juz nie mówiąc o tym, że szłam na usg z takim panem co nagle... uciekł i musiałysmy go z pielęgniarka szukać po szpitalu, który jest placem budowy (był za betoniarka) :"D
Czocher - znalazła miłość za betoniarką

Czocherku, no właśnie tak wczoraj obczaiłam Twoją fotę i się przejęłam, ale nie będę kłapać na forum. No ale jak inne rozkłapały to życzę Ci rychłego powrotu do czasów świetności, jak to ganiałaś miłość swego życia po tramwajach
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora