Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 16:37   #4395
ruskaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Myko super ze lepiej. U nas tez. Niebo a ziemia.

Maja tez mam emolium i robie jak ty ale jakos srednio pomaga,..

Ruska witaj w klubie dzieciakow ze skaza. Tez na poczatku dawalam Delicol ale nie dosc ze jest mega drogi to jeszcze.nic nie pomagal. Tez mam krem z Musteli. Fajny jest
Kurde ja bez mleka zyc nie moge
Delicol kupilam za 29zl ale zapominam dawaxmc do kazdego karmienia

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Ruska - każdy z tych preparatów ma inne działanie, podawaj każdy... A delicol to to samo co Kolaktaza, ktora jest polowe tansza i daje sie 4 kropelki do każdego karmienia ... położna mi go polecala, zamiast delicolu właśnie...
Kurcze szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
To my dlatego szybko przeszliśmy z jedyne na dwójki bo juz w 2-gim tygodniu zycia

Asiuk - moja tez w dzień sie do mnie nie chetnie usmiecha ale rani jak się obudzi i w nocy na pezewijaku zapodaje takie uśmiechu ze warto wczesniej wstac żeby popatrzeć

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Ola- u mnie tez tak zawsze jak Lenka wypuści,dostaje po oczach, uszach i w ogóle Ale jej powtarzam ciągle żeby na początku ssania nie wypuszczała to nie słucha :P
Haha u nas to samo :p pryska.mi z cyckow jak automatu do napojow

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Kurde ale ta herbatka z humany jest dobra, odkąd daje to Kuba tak baczki sadzi po niej. Herbatka z koperku z kminkiem, granulowana, polecam
W ross kupie ?
Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
dziewczyny pytajcie po aptekach o delicol, ja dzwonilam do 3, w 1-44 zl, w 2-38 zl, a w 3- 25 zl kosmos z marzami.. ja w aptece zdrowe ceny kupilam..w gemini tez drogo 36 zeta...

Linomag jeszcze na ciemienuche stosowalam..i oliwke standardowo..malutkie resztki nam zostaly..

a to moj 2 miesieczny Karolek 23 czerwca ważył 5360
Dalam 29zl
za 2 msc
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Mala juz drugi raz zasnela mi w marsupi! Wlozylam ja drugi raz z placzem i od razu.sie.uspokoila, bylysmy na dworze. Na razie jest super

Martus, Agnes za rocznice
Ola gratki

Ale skwar...
Ja juz 2 dzien cwicze ale nie za ostro bo nie moge przez ten stan zapalny :/

My ostatnio mielismy 6rok razem a we wrzesniu 2 rocznica slubu a znamy sie od dziecka

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora