Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 17:48   #2054
pantera09
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Przepraszam ale ja nie rozumiem jak mozna chcieć dziecko i mowic ze nie bedzie sie mu zmieniac pieluch :-P nie chce byc złośliwa ale co w przypadku gdy oboje rodzice stwierdza ze nie beda zmieniac? Sąsiadkę beda prosić?

Też tego nie rozumiem. Oboje przyczynili się do przyjścia dziecka i trzeba wziąć za to odpowiedzialność, czy to zmiana pieluch czy wychowanie.

Cytat:
Napisane przez LoveMessages Pokaż wiadomość
oO ale jednak się udało i to jest najważniejsze. Teraz tylko nauka do obrony i koniec. Miej to w pamięci.

Co do tego konkretnego przypadku to on tego dziecka nie chciał tzw. ona się starała a on był "bierny". Wiem straszne, ale teraz nie ma co się dziwić. Ogólnie nie będę tu na forum opisywać ich życiowych wyborów, ale dla mnie to wygląda jak pójście do banku spermy i tyle

Dokładnie Szefowa_harpii, już końcówka i z głowy

Też dla mnie to ta trochę wygląda, "chciałaś dziecko masz, a ode mnie się odczep"...

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Ja znam przypadek ojca który twierdził, że bardziej by kochał dziecko gdyby to była córka.

O_o preferencje preferencjami, ale ostatecznie to nie powinno mieć najmniejszego znaczenia, niestety dość często się zdarza, że ma.

Cytat:
Napisane przez LoveMessages Pokaż wiadomość
Dziwne. Pewnie ze mamy jakies gusta, predyspozycje jednak z momentem narodzin dziecka nie powinno to juz miec znaczenia.
Dokładnie
11.03.2017
pantera09 jest offline Zgłoś do moderatora