Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 17:17   #339
DopplegangerEddarda
BAN stały

Dot.: Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Wiesz co, każdy czasem ma rację. Co nie zmienia faktu, że ten człowiek akurat gada głupoty stosunkowo często. I nie są to jakieś tam "pierdoły światopoglądowe".
Dla mnie JKM to takie Nowe Szaty Cesarza, bredzi okrutnie i wmawia ludziom, że są za mało inteligentni, żeby go zrozumieć, taaa....

No i o to chodzi, że pewne cechy, jak okazywanie emocji, uważa sie za słabość. I bardzo często jest to argumentowane "nie bądź baba".

Oprócz rzeczy światopoglądowych nie zauważyłem

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ale tak serio równie dobrze można zapytać dlaczego ktoś ma dziecko czy psa w avatarze. Ma to ma na wuj drążyć temat ;d
Nie nie nie. TO, że spora część dziewczyn ma zdjęcia obcych lasek, nawet nie jakiś znanych to nie to samo co zdjęcie pieska. Dlatego pytam z czego to wynika. Wklejają kobietę która im się podoba, czy taką jakby chciały wyglądać. Dla mnie to dziwne, tak ja bym znalazł jakiegoś faceta z klasycznie przystojną urodą inna niż moja i go wziął na avatar.
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując