2015-07-07, 17:21
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Cytat:
Napisane przez agnes188
Jadla ktoras karmiaca pomidory i truskawki i czy ktores dziecko mialo uczulenie?
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
|
Ja wcinam wsio. Nie jadłam do tej pory kapustnych i cytrusow, bo nie mialam ochoty 
Cytat:
Napisane przez jagodowa07
U nas też popołudnia są straszne, mały teraz śpi w łazience w wózku, bo tam najchłodniej  po prostu tropiki
Ja jadłam i jest dobrze  Najpierw bardzo malutko, dzień odczekałam a że nic się nie działo to pozwoliłam sobie na więcej, zwłaszcza z truskawkami, spróbuj
Asiuk my mamy leżaczek z tiny love 3w1, ma zabawki, melodyjki jakieś, światełka, wibracje - Tymek zachwycony  teraz dokupiłam też dodatkowy pałąk bo fajnie da się przypiąć i jest więcej ciekawszej zabawy  czasem używane ludzie w fajnych cenach sprzedają, moim zdaniem warto
Martuś i ja Wam życzę wszystkiego najlepszego, niech się wszystko dobrze układa 
|
A te wibracje to jakies konkretne, wyczuwalne? Oliwia lubi konkrety 
Cytat:
Napisane przez agnes188
Wczoraj zjadlam jeden kawalek ciasta z truskawkami i galaretka.a dzis pare malych kawalkow i tak z jednegovpomidora i sie bojee nakarmic ja teraz;(
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
|
Nie przekonasz sie jak nie sprawdzisz i nie pomyl z potowkami [emoji14]
Cytat:
Napisane przez ruskaa
Kurde ja bez mleka zyc nie moge 
Delicol kupilam za 29zl ale zapominam dawaxmc do kazdego karmienia
Kurcze szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam
Haha u nas to samo [emoji14] pryska.mi z cyckow jak automatu do napojow
W ross kupie ?
Dalam 29zl
 za 2 msc
Martus, Agnes za rocznice 
Ola gratki
Ale skwar...
Ja juz 2 dzien cwicze  ale nie za ostro bo nie moge przez ten stan zapalny :/
My ostatnio mielismy 6rok razem a we wrzesniu 2 rocznica slubu  a znamy sie od dziecka 
|
Tez uwielbiam mleko i nie chce przeginac bo duzo pilam. Teraz kupuje bez laktozy do kawy czy cos, ale jest paskudne takie slodkie bleeeee
Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka
Dziewczyny zmierzyłam małej temp i ma 37,4 co mam robić? Dać czopek i zobaczyć czy temp spadnie?
|
A czy u dzieciaczkow stan podgoraczkowy nie zaczyna sie od ok 38C? Kurde ale ze mnie matka, musze sprawdzic jak to jest faktycznie :-O
Znowu zasnela w wozku wlaczylam pociag w aplikacji bo suszarki itp nie działają, a dzwiek serca jest mega cichy
Wysłane z mojego GT-P5110 przy użyciu Tapatalka
|
|