Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miły prosty i wesoły wątek mamusiowy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 17:39   #294
elcia88
Wtajemniczenie

Dot.: Miły prosty i wesoły wątek mamusiowy!

Cytat:
Napisane przez Screaming Whispers Pokaż wiadomość
Elcia z tym moim dzieciem to jest tak, że ono wiecznie ma zaciśnięte nogi. Mało co widać. A jak już coś tam na widoku jest to tylko wtedy jak ktoś mruga, żeby dalej nie było widać co i jak xD
Ogólnie Gino długo długo nic nie widział. Dopiero jak miałam zapalenie nerki i w klinice mnie badali to pani oceniła, że ona widzi chłopca. No to malz syna oblał po czym po antybiotykach poszłam na kontrolę a następna pani stwierdziła, że raczej dziewczynka to będzie.
Kij tam mówię, ważne żeby zdrowe było.
Tylko, że od tego czasu co wizytę jest albo chłopiec albo dziewczynka. Przed ostatnio niby coś tam dyndalo, później juz nie. Wczoraj gin mówi, że na jego oko bardziej panienka ale z naszymi przygodami o może się i chłopiec wykluc. ?

Pani w urzędzie natomiast chyba dawno nie miała czegoś między nogami. Śmieszne jest, że przez 10 lat powinnam mieć ten sam podpis bo inaczej ja to nie ja pfffff.
Szkoda tylko, że 2 miechy temu w banku zakładałam konto i tez się podpisywalam a po tyg musieli mi pokazywać na skanie jaki podpis walnelam bo nie pamietalam.
Problemu nie było. Tylko w Polszy wieczne coś.

Diatoma między 29 września a 1 października choć osobiście twierdzę, że raczej po 41 tyg urodze niż wcześniej.
Pożyjemy zobaczymy.

W ogóle dzisiaj się dowiedziałam, że pokój rodzinny w mojej klinice kosztuje 110 euro za dzień.
Chyba ich Bóg opuścił. Za te pieniądze to tam powinni mi kawior złotymi łyżkami do gardła pchać. Musze skoczyć i to obejrzeć.
Tyle dobrze, że klinika 5 minut z buta to sobie spacerkiem dojdę.

Gesendet von meinem SM-T110 mit Tapatalk
No to nieźle się dziecie kwmufluje z płcią. Raz tak raz tak ale suprise będzie przy porodzie. A jakie imiona obstawiacie.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Kochana jakbys rodzila następce tronu to wtedy byc miala wsio za darmoche

Kobitki ja po wizycie
wyniki super, szyjka super, siusiak nie odpadł, maluszek wazy 1300g -a dzis zaczelam 29 tydzien, cisnienie na codzien tez całkiem dobre tylko tętno szaleje
To dobrze ze wyniki dobrze i że dzidzia pueknie rośnie, gratulacje no z cisniniem to się spodziewalas, leki pewnie dostałaś. Mysza już niedługo damy radę;-)
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując