Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 17:43   #2707
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Czocherrrr dużo zdrówka

P.S Zasłyszana czitosowa historyjka, a #mianowicie siedzę sobie, hybrydy mi dziołszka poczynia, a obok siedzi klientka i robią jej takie typowe długie żelowe szpony, i koleżanka która z nią była pyta się ''ej, a właściwie to jak Ty głowę myjesz z takimi szponami, przyzwyczaiłaś się już pewnie?'' a czitos na to ''eeee coś Ty, raz w tygodniu chodzę do fryzjerki na mycie i jest spoko''

Ja mam szpony i w sumie powiem szcezrze - denerwują mnie wieczne pytania - Jak myjesz włosy? Jak wycierasz tyłek? Jak piszesz na klawiaturze? Jak jesz? Jak śpisz? Jak się myjesz? - może odpowiedziała ironicznie, bo ma dosyć głupich pytań :p

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja jestem przyjezdna, ale takie pierniczenie o chopinie i tak bardzo mnie bawi kiedys uslyszalam, ze na chmielnej mozna spotkac tak ciekawych ludzi! Patrz: hipsterow (tak sadze). Coz, ze niby chodza w kolko po chmielnej, zeby bywac?
Najciekawsze na Chmielnej to są pączki

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Glam Palula jest jedynaczką.
Eeee... no i?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora