Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - izotek
Wątek: izotek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 18:39   #4817
laisla
Zakorzenienie

Dot.: izotek

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Ja się obawiam,że będę musiała odstawić. Znowu spuchła mi noga. Tym razem łydka i stopa i niestety raczej jest to skutek Izo, jest o tym w ulotce. Miałam już tak kilka miesięcy temu (a wcześniej nigdy mi się to nie zdarzyło przed kuracją), nawet wspominałam o tym wówczas swojej dermatolog, ale zerowa reakcja. Jeśli nie zejdzie mi ta opuchlizna przez najbliższe dwa dni to chyba będę musiała odstawić, choć bardzo, bardzo nie chcę.
Oj biedaku, same przeszkody na drodze do końca, współczuję Ty już nie masz nawet z tego, co pamiętam jak zejść z dawki..

Cytat:
Napisane przez kalinolistek Pokaż wiadomość
Czesc! Jestem teraz w Grecji i o ile dobrze radze sobie z opalaniem, to niestety moje oczy zwariowaly. Sa opuchniete wieczorem, okropnie pieka i zaczerwienily sie.
Mam Starazolin niebieski, zakraplam oczy za kazdym razem gdy poczuje dyskomfort ale ogolnie masakra...
Skąd ja to znam Moje oczy dopiero teraz powoli dochodzą do normy, wciąż są podrażnione nieco, mimo trzech tygodni bez izo. Dobre i to, że wzrok mi się nie pogorszył. Z tego, co wypróbowałam u siebie mogę polecić okłady z czarnej herbaty, bez żadnych dodatków aromatycznych oczywiście, zwykła herbata. Ten sposób podsunęła mi okulistka i szczerze mówiąc na mnie działa lepiej niż niejedne krople
laisla jest offline Zgłoś do moderatora