2015-07-07, 18:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: izotek
Cytat:
Napisane przez bleuclair
Ja się obawiam,że będę musiała odstawić. Znowu spuchła mi noga. Tym razem łydka i stopa i niestety raczej jest to skutek Izo, jest o tym w ulotce. Miałam już tak kilka miesięcy temu (a wcześniej nigdy mi się to nie zdarzyło przed kuracją), nawet wspominałam o tym wówczas swojej dermatolog, ale zerowa reakcja. Jeśli nie zejdzie mi ta opuchlizna przez najbliższe dwa dni to chyba będę musiała odstawić, choć bardzo, bardzo nie chcę.
|
Oj biedaku, same przeszkody na drodze do końca, współczuję Ty już nie masz nawet z tego, co pamiętam jak zejść z dawki..
Cytat:
Napisane przez kalinolistek
Czesc! Jestem teraz w Grecji i o ile dobrze radze sobie z opalaniem, to niestety moje oczy zwariowaly. Sa opuchniete wieczorem, okropnie pieka i zaczerwienily sie.
Mam Starazolin niebieski, zakraplam oczy za kazdym razem gdy poczuje dyskomfort ale ogolnie masakra...
|
Skąd ja to znam Moje oczy dopiero teraz powoli dochodzą do normy, wciąż są podrażnione nieco, mimo trzech tygodni bez izo. Dobre i to, że wzrok mi się nie pogorszył. Z tego, co wypróbowałam u siebie mogę polecić okłady z czarnej herbaty, bez żadnych dodatków aromatycznych oczywiście, zwykła herbata. Ten sposób podsunęła mi okulistka i szczerze mówiąc na mnie działa lepiej niż niejedne krople
|
|
|