Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 18:46   #2719
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy śledzicie w miarę regularnie Baśkę Callmeblondieee na instagramie, ale wielokrotnie ostatnio powtarzała, że ma zamiar zrezygnować z YT, bo blog generuje większą ilość wejść i z tego chce się utrzymywać.

Zastanawiam się czy to tylko wołanie o adoracje i zwiększoną ilość wejść na YT czy faktycznie ma dość.
oglądam regularnie, pierwsze słyszę.
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
dziwnie ;-; to jest jakaś absurdalna sytuacja - nikt nie wie co mi jest a lekarze mają podejście "co tam panowie? YOLO? Otwieramy koleżankę? Tak profilaktycznie, może coś wyjdzie" i zmieniają zdanie co godzinę ;-; tak więc leżę tu bez celu od trzech dni i umieram z nudów i słucham o problemach gastrycznych pan z przylegającej sali. Ale przynajmniej w końcu dostałam jedzenie, kubek zupy, jakie to wspaniałe :"D juz nie mówiąc o tym, że szłam na usg z takim panem co nagle... uciekł i musiałysmy go z pielęgniarka szukać po szpitalu, który jest placem budowy (był za betoniarka) :"D

kurcze, widzę, że tu coś poważniejszego się kroi - mówisz, że nie ma szans na egzamin w lipcu? Może potrzymam kciuki mocniej

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Czocherrrr dużo zdrówka

P.S Zasłyszana czitosowa historyjka, a #mianowicie siedzę sobie, hybrydy mi dziołszka poczynia, a obok siedzi klientka i robią jej takie typowe długie żelowe szpony, i koleżanka która z nią była pyta się ''ej, a właściwie to jak Ty głowę myjesz z takimi szponami, przyzwyczaiłaś się już pewnie?'' a czitos na to ''eeee coś Ty, raz w tygodniu chodzę do fryzjerki na mycie i jest spoko''

oł noł

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Malujesz tak rzęsy jak na pierwszym zdjęciu czy to tylko do zdjęcia? Przecież to wyglada strasznie brzydko. Nieraz Olimpia ma okropnie pomalowane rzęsy, ale ty ją przebijasz 10 razy.

jak zwykle pomocna i sympatyczna
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora