Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 19:51   #4420
scotasia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1

Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
Scotasia jedziemy na tydzień na Węgry nad Balaton, a później drugi tydzień na Chorwację Mój tata nam zasponsorował, więc czemu nie skorzystać my tylko za paliwo i za jedzenie będziemy musieli zapłacić.
A jak tam Twój synek w relacji z Agatką? Bo u mnie zaczęło się robić fajnie Kubuś daje buziaki, pomaga mi nawet czyścić pupę, wyrzuca pieluchy, daje cześć, mówi, że kocha braciszka
Wow, super! Eh ja miałam ochotę choćby nad nasze morze pojechać... No ale Agatka nie lubi jeździć i urządza histerie w aucie, więc w tym roku sobie darujemy.
To świetnie, że Kubuś tak fajnie reaguje U nas też ok, Dominik chce przytulać siostrę, muszę go pilnować Ale czasem ma takie zagrywki, że np. włączę małej taką grającą gwiazdkę, to ten podbiega i wyłącza mówiąc: siostra nie chce słuchać Ale po chwili włącza. I Domiś też mówi, że się cieszy, że ma siostrę Myślę, że z miesiąca na miesiąc będzie coraz lepiej, jak maluchy zaczną reagować, bawić się

Eh Agatkę wieczorem coś strasznie skręcało w brzuszku ale padła w końcu. Darowałam sobie wszelkie diety, jem praktycznie wszystko. I wcale gorzej nie jest

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora