2015-07-07, 19:51
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Cytat:
Napisane przez maartussss
Scotasia jedziemy na tydzień na Węgry nad Balaton, a później drugi tydzień na Chorwację  Mój tata nam zasponsorował, więc czemu nie skorzystać  my tylko za paliwo i za jedzenie będziemy musieli zapłacić.
A jak tam Twój synek w relacji z Agatką?  Bo u mnie zaczęło się robić fajnie  Kubuś daje buziaki, pomaga mi nawet czyścić pupę, wyrzuca pieluchy, daje cześć, mówi, że kocha braciszka 
|
Wow, super! Eh ja miałam ochotę choćby nad nasze morze pojechać... No ale Agatka nie lubi jeździć i urządza histerie w aucie, więc w tym roku sobie darujemy.
To świetnie, że Kubuś tak fajnie reaguje U nas też ok, Dominik chce przytulać siostrę, muszę go pilnować Ale czasem ma takie zagrywki, że np. włączę małej taką grającą gwiazdkę, to ten podbiega i wyłącza mówiąc: siostra nie chce słuchać Ale po chwili włącza. I Domiś też mówi, że się cieszy, że ma siostrę Myślę, że z miesiąca na miesiąc będzie coraz lepiej, jak maluchy zaczną reagować, bawić się
Eh Agatkę wieczorem coś strasznie skręcało w brzuszku ale padła w końcu. Darowałam sobie wszelkie diety, jem praktycznie wszystko. I wcale gorzej nie jest
|
|
|