Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 20:15   #2745
kochanowska
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Olfaktoria mówiła, że sama lubi lans i chodzi do tych miejsc bardziej lansiarskich.

Poza tym wyrawła się zakompleksiona dziewczyna ze wsi, zobaczyła pieniądze i bogaty świat i chciała bliżej poznać tych ludzi. Imponowali i nadal jej imponują tacy ludzie.

Poza tym jest może z 5 albo więcej lat starsza i się z nimi nie umawia, jest bardziej świadoma swojej urody( sama nie wierzę w to co piszę. wystarczy spojrzeć na pierwsze jej filmiki i jej makijaż na nich).

Glam Palula jest jedynaczką.
A nie ma czasem 2 sióstr? Z tego co kojarzę, to był taki filmik z jej urodzin ostatnich chyba, które spędzała w swoim domu rodzinnym i tam były też jej siostry I joga challenge też robiła z siostrą, więc jedynaczką na pewno nie jest

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mówię zupełnie poważnie. Patrząc na mnie bokiem moja górna warga wystaje(do przodu) bardziej niż dolna, ale to nie najwiekszy problem. Najbardziej nienawidzę moich masakrycznie opadających kącików w dół. Gdy nie mówię, jestem poważna, to wyglądam jak seryjny morderca albo osoba wybitnie niemiła i wiecznie niezadowolona. Kilka osób które widywały mnie na mieście i po jakimś czasie poznały, zawsze mówiły że wyglądam na wredną i niezadowoloną bestię. Oczywiście nie napompuję sobie glonojada, bo to ostatnie czego chcę i nie ostrzyknę konturu.

Mam tak samo! Jestem bardzo wesoła i często się uśmiecham, ale jak tylko przybieram normalny wyraz twarzy to automatycznie wyglądam na bardzo smutną przez opadające kąciki, też mi się marzy się kiedyś ostrzyknąć

KaDo

KaraKorolla

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora