2015-07-07, 20:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Cytat:
Napisane przez TheDocha
Olfaktoria mówiła, że sama lubi lans i chodzi do tych miejsc bardziej lansiarskich.
Poza tym wyrawła się zakompleksiona dziewczyna ze wsi, zobaczyła pieniądze i bogaty świat i chciała bliżej poznać tych ludzi. Imponowali i nadal jej imponują tacy ludzie.
Poza tym jest może z 5 albo więcej lat starsza i się z nimi nie umawia, jest bardziej świadoma swojej urody( sama nie wierzę w to co piszę. wystarczy spojrzeć na pierwsze jej filmiki i jej makijaż na nich).
Glam Palula jest jedynaczką.
|
A nie ma czasem 2 sióstr? Z tego co kojarzę, to był taki filmik z jej urodzin ostatnich chyba, które spędzała w swoim domu rodzinnym i tam były też jej siostry I joga challenge też robiła z siostrą, więc jedynaczką na pewno nie jest 
Cytat:
Napisane przez ilciadzaga
Mówię zupełnie poważnie. Patrząc na mnie bokiem moja górna warga wystaje(do przodu) bardziej niż dolna, ale to nie najwiekszy problem. Najbardziej nienawidzę moich masakrycznie opadających kącików w dół. Gdy nie mówię, jestem poważna, to wyglądam jak seryjny morderca albo osoba wybitnie niemiła i wiecznie niezadowolona. Kilka osób które widywały mnie na mieście i po jakimś czasie poznały, zawsze mówiły że wyglądam na wredną i niezadowoloną bestię. Oczywiście nie napompuję sobie glonojada, bo to ostatnie czego chcę i nie ostrzyknę konturu.
|
Mam tak samo! Jestem bardzo wesoła i często się uśmiecham, ale jak tylko przybieram normalny wyraz twarzy to automatycznie wyglądam na bardzo smutną przez opadające kąciki, też mi się marzy się kiedyś ostrzyknąć 
KaDo
KaraKorolla
|
|