2015-07-07, 20:15
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Cytat:
Napisane przez ilciadzaga
Mówię zupełnie poważnie. Patrząc na mnie bokiem moja górna warga wystaje(do przodu) bardziej niż dolna, ale to nie najwiekszy problem. Najbardziej nienawidzę moich masakrycznie opadających kącików w dół. Gdy nie mówię, jestem poważna, to wyglądam jak seryjny morderca albo osoba wybitnie niemiła i wiecznie niezadowolona. Kilka osób które widywały mnie na mieście i po jakimś czasie poznały, zawsze mówiły że wyglądam na wredną i niezadowoloną bestię. Oczywiście nie napompuję sobie glonojada, bo to ostatnie czego chcę i nie ostrzyknę konturu.
|
Pjona. Ja wyglądam jakbym chciała kogoś zamordować, gdy się nie uśmiecham. 
Z drugiej strony, bardzo często jestem zaczepiana o pomoc w dotarciu do celu, o podanie produktu w sklepie czy inne pierdoły. Jeśli na przystanku stoi 20 ludzi, to jest 99% prawdopodobieństwo, że zbłąkana duszyczka podbije do mnie. Nie wiem dlaczego.
Cytat:
Napisane przez Ciemna163
Szkoda, że taki drogi
Nie obraź się, ale hm... może masz kiepski tusz? Rzęsy są dość posklejane i przez to wcale nie wyglądają na długie tylko grube i krótkie :/ Ale jeśli Ty jesteś z efektu zadowolona to okej.
|
Tak tylko nieśmiało się zgodzę, jak dla mnie, to też za dużo trochę tego tuszu... 
Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs
Takimi, albo tego typu. Nićmi można podnieść wszystko, co opada, nawet skórę na łokciu. Ja zrobiłam sobie policzki, bo grawitacja mnie nie kocha - z boku wyglądałam, jakby mi ktoś dwa kotlety powiesił. Nitkę wprowadza się to tkanki i podnosi, ile trzeba - nic nie boli, ale wrażenie jakby było się marionetką na sznurku 
|
Matko kochana, czego to teraz nie wymyślą!
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky
dziwnie ;-; to jest jakaś absurdalna sytuacja - nikt nie wie co mi jest a lekarze mają podejście "co tam panowie? YOLO? Otwieramy koleżankę? Tak profilaktycznie, może coś wyjdzie" i zmieniają zdanie co godzinę ;-; tak więc leżę tu bez celu od trzech dni i umieram z nudów i słucham o problemach gastrycznych pan z przylegającej sali. Ale przynajmniej w końcu dostałam jedzenie, kubek zupy, jakie to wspaniałe :"D juz nie mówiąc o tym, że szłam na usg z takim panem co nagle... uciekł i musiałysmy go z pielęgniarka szukać po szpitalu, który jest placem budowy (był za betoniarka) :"D
|
Czocherovsky, trzymaj się.
Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-07-07 o 20:18
|
|
|