2015-07-07, 20:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty - część XI
Cytat:
Napisane przez ArmandaVanHelden
Ja rozumiem że warto zawsze zrobić usg żeby się upewnić no ale nie na 4 wizycie z 7, tylko jak już to przed rozpoczęciem leczenia...Jeśli faktycznie chodziło tylko o to żeby zarobić to odniósł przeciwny skutek, czyli podważenie kompetencji swojego pracownika a co za tym idzie całej kliniki.
Mój racjonalniej podchodzący do tego Tż powiedział mi, że nie leczy się wyników a objawy, i w tym przypadku to się chyba sprawdza bo od kiedy zaczęliśmy leczenie ani razu nie wysikała się poza kuwetą a w niej znowu zachowuje się normalnie, wchodzi i korzysta, a nie zastanawia się kilka razy. Także dokończymy leczenie według planu, później powtórzymy badanie moczu i wtedy będziemy myśleć co dalej.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi  powinnaś pobierać opłaty za wirtualne porady weterynaryjne i psychologiczne wsparcie panikujących właścicieli 
|
a wiesz, że powinnam, myślę o tym, żeby sobie jakąś stronkę założyć, udzielać porad i w ten sposób zdobywać też realnych pacjentów ale za bardzo nie wiem, jak to by miało wyglądać
Cytat:
Napisane przez Edeldredzia
Daktylku  wracaj do zdrowia.
Esfira, jestes weterynarzem? 
|
tak, jestem
|
|
|