2015-07-07, 22:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez meeow
to super, ani się obejrzysz, a one podrosną
wiesz, na samą myśl o zakupach czuję podniecenie, nawet ten pusty portfel mnie nie zniechęca 
żółty i niebieski
|
oby oby 
no wiem, właśnie wiem 
Cytat:
Napisane przez nekofood
Zaległe mani numer 1. Zdjęcie kupowate, ale nosiło mi się je super i chyba je jeszcze powtórzę.  W roli głównej mój różowy Graal - GR RC 63, bosski.  +ciekawostka przyrodnicza - kupiłam ostatnio lakier i nie dość że był zmacany, to jeszcze trafił mi się taki oto innowacyjny pędzelek... oczywiście zauważyłam po wyrzuceniu paragonu. 
|
ładny maniutek 
a pędzelek, wyprasuj 
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------
Cytat:
Napisane przez Trelek
Wow.. niebieski i żółty robią wrażenie...
Gdybym wiedziała, że te lakiery wyjdą i tak ładnie stemplują na czarnym lakierze to chyba bym sobie darowała zamówienie z MdU i domawiała wychodzące kolory z CA.
Do tej pory jestem pod wrażeniem jakości GR Rich Color - chyba nie ma nic lepszego na rynku mającego polskie korzenie.
Miałam kiedyś nr. 19 i to był chyba jedyny wydenkowany przeze mnie lakier, a ze względu na dużą ilość jeszcze nigdy nic innego nie wydenkowałam 
|
no ja się w sumie cieszę, ze mundziaków nie zamawiałam 
ale nie wiem jeszcze czy brać te CA, biję się z myślami
przykro mi, ale Golden Rose jest z Turcji w Polsce od 12 lat
ja wydenkowałam polski lakier Joko Cotton Candy i uwaga, kupiłam go ponownie szok
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki
Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2015-07-07 o 22:34
|
|
|