2007-09-04, 22:19
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowy
Cytat:
Napisane przez zuzka92
Yolabb- pytałaś się o barwioną biodermę 50+. Jej zużycie to ok. 70%
Z Twojej listy zainteresowały mnie próbki hydrolatów: lawendowego, różanego i bławatkowego oraz niewielka ilość oleju z orzechów laskowych.
W mazidła narazie się nie bawię, dlatego ciężko jest mi coś wybrać. Może masz jednak coś czego poszukuję?
obecnie szukam: czarnego tuszu ze średniej półki; plastrów Strep; różu lub delikatnego brązera do śniadej cery; czerwonego/bordowego lakieru do paznokci; zawsze też chętnie przygarnę różne korale, np. z rozwalonego naszyjnika itp. 
|
Hej, dopiero teraz zuaważyłam Twoja odpowiedz. Wlasnie przed wyjazdem robię wielki przeglad mazideł i kosmetyków. Otowrzyłam nawet wątek wymiankowy - zajjrzyj, może coś ci podejdzie.
Hydrolat różany i bławatkowy (zużyłam go ostanio dużo do przemywania oczu rano) i olej mam, hydrolat lawendowy niestety zużyłam na tonik dla koleżanki i dla siebie, miałam mieć paczkę z mazidel, ale jeden produkt bedzie dopeiro w połowie wrzesnia wiec paczka tez.
Czy to jest 30% z 50 ml? ogładalam w aptece ale niepamietam, jakie maja pojemnosci te biodermy. Pozdr i przepraszam, ze nie zauważyłam wczesniej
|
|
|