2015-07-07, 23:12
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Cytat:
Napisane przez aakkzzii
[/COLOR]Jeszcze jedno mam skierowanie znow na morfo i mocz ( to sie nigdy nie skonczy) i mam w karcie 28-30tc IgG ANTY RhD coo to jest i czemu ja to ominiete mam ??
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
co badania na gbs to teraz się coś zmieniło i zalecają je zrobić wcześniej niż dotychczas. ja na ostatnią wizytę musiałam zrobić tylko sobie siuśki. ale już na następną,która wypadnie mi już w 34 tc mam stek badań do wykoanania,już piszę co mam zbadać:
- toksoplazmoza
-HCV
-GBS
-HIV
morfologia
-WR
- i jeszcze coś co jest koślawo napisane czego nie moge rozczytać
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------
Cytat:
Napisane przez Airish88
Sama nie wiem jeszcze. Pokój dla małej mam skończony. Zostały mi tylko dodatki. Chciałabym cotton balls'y, literki z imieniem. Może na jednej ścianie naklejki np. grochy w 3 kolorach. Zastanawiam się nad tym wszystkim. Jak zrobić żeby ładnie wyglądało
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------
Na pewno nie będę wieszała nad łóżeczkiem. Tyle wiem ...
|
o cotton ballsy- ja chcem siem odważyć i sama je zrobić 
http://mamainspiruje.pl/jak-zrobic-cotton-balls-lights/ tu laska pokazuje jak zrobić,taniocha jak nic!
a pokaż zdjecie pokoiku jak możesz,ja się jaram takimi rzeczami moze cuś doradzę
|
|
|