Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 22:35   #4441
LuckyLove
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Zaczynam karmienie od lewej piersi i po chwili jest nerw, daje prawa i maly ladnie je, wiec daje znow lewa i jest nerw.. i tak w kolko. Odciagalam laktatorem, to nawet 20 ml nie polecialo, a z prawej leci ladnie. Dokarmiam od kilku dni, ale w ostatecznosci kiedy jest ogromny nerw i wrzask
Może masz zatkany kanalik ? Moja szwagierka tak miala.

A co do karmi i innych "bezalkoholowych" to podobno nie picie poprawia laktacje a jedynie stan w jakim wtedy się czujemy (relaksacja, rozluźnienie) piwo i inne produkty z zawartością % zmniejszają laktacje o 20% (tak tłumaczyła polożna) ja tam nie wiem ale takim bezalkoholowym wolę się nawet nie drażnić... wytrzymalam tyle mies w ciąży, to i przy karmieniu mnie nie zbawi jak sobie jeszcze daruje

No ale nie będę się mądrzyć każdy ma inną opinie - subiektywną

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny zmierzyłam małej temp i ma 37,4 co mam robić? Dać czopek i zobaczyć czy temp spadnie?
Mój M. poniżej 37 stopni nie schodzi od mies. Podobno u takich dzieci to normalne - a w takie upały to chyba nawet nie dziwne. Także spokojnie

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Ruska, powinna być w rosku ta herbatka: )
W rosie jest duży wybór Ja piję najzwyklejszą koperkową i fajnie dziala. Mam jeszcze z Babydream ale najczęściej piję tą zwykłą 1-2 filiżanki i tylko wtedy jak zjem coś nie "lekkiego"