Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 23:45   #349
Candy_lips
Zakorzenienie

Dot.: Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.

Piszę przecież o niego zadbam, dlatego czytałam o jego potrzebach i dobry dla mnie oznacza, że wiem, że mogę o niego kiedyś zadbać, jak się wyprowadzę itp. To miałam na myśli! No wiesz, raczej kupię, bo mopsy nie wiem czy są do adopcji, to są psy rasowe i drogie dosyć, ale jak dla mnie warto, jeżeli wiemy, że pies jest dla nas i poczytaliśmy o nim. Przecież gdyby był zabawką jak piszesz, to nie czytałabym o nim, o jego potrzebach, więc naprawdę tutaj sobie coś dodałeś niepotrzebnie. Pies to dla mnie absolutnie nie jest zabawka, mieliśmy z rodzicami kiedyś kundelka, bardzo o niego dbaliśmy, tak samo jak wyprowadzę się od rodziców, to jak będę mieć mopsa, to bardzo o niego będę dbać. A jakbym miała więcej kasy, to mogę jeszcze wtedy adoptować i kundelka jako drugiego psa, ale nie wiem czy będę miała, więc wtedy tylko i aż mops, bo dla mnie są cudowne, no i znam już dokładnie ich potrzeby, psy są wspaniałe i doskonale wiem, że trzeba o nie dbać, zasługują na to jak każda istota

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2015-07-07 o 23:47
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując