2015-07-08, 05:46
|
|
zielony stworek
|
Dot.: Karta abonament
Cytat:
Napisane przez pffe
internet mobilny dla mnie to ściema i naciąganie ludzi, którym się wmawia, że jest limit a potem internet zwolni a prawda jest taka, że rachunek rośnie.
Dla mnie, zużywającej 40 GB transferu miesięcznie to nie ma najmniejszego sensu 
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------
No i patrząc na te pakiety, wychodzę lepiej na abonamencie w play. Mam 2,5 GB, nielimitowane wszystkie połączenia, nielimitowane na stacjonarne, nielimitowane sms/mms. Płacę 69 zł. I bujdą jest wolny darmowy internet na telefonie, miałam, z kilku sieci, także tak, taka reklama to sorry, śmiech na sali.
Dlatego ja się przerzuciłam na abonament. Wykorzystuję tyle, że na kartę było zawsze mało i zawsze brakowało. Wychodziło za doładowania jakieś 75 zł. Teraz płacę 69 i mam telefon do tego. Wychodzę na plus.
|
Jak rachunek rośnie w mobilnym na kartę, może ja o czymś nie wiem,bo mnie nie rósł Korzystałam głównie w nocy (tzn ta noc to do 9 rano było) z pakietu nocnego. Poza pakietem w dzień nie latałam po Skype czy Youtube tylko poczta ewentualnie.
http://www.play.pl/uslugi/pok-nocny-transfer/
Mnie 50zł doładowanie telefonu wystarczało zawsze na 3 miesiące. Warto poszukać jakie pakiety można uruchomić ,by "za darmo" rozmawiać np. w swojej sieci i nie przepłacać za tel
Jestem
tutaj
|
|
|