Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy techniczne z Forum
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-08, 07:52   #671
zakonna
Naczelna Nastolatka

Dot.: Problemy techniczne z Forum

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Napierw wrzuciliście belkę z napisami wizaz, kwc, forum itp, i pełna olewka, że to zajmuje miejsce na tablecie.
Potem dom mediowy częstuje użytkowników reklamą aftera, która nie raczy się zamykać bo jakiś śmiechołek niby zapomina dać iksika.
A teraz pod belką umieściliście kolejną, taki tam mały spryciarz jestem i się chowam, no nie, kacz mi if ju ken, kicu kic i tak za każdym drgnieniem przewijania/myszki; hyc
.

No cóż.
Gratuluję. Jeszcze ze 2 takie urocze wynalazki i skutecznie będzie można wyleczyć się z zaglądania na forum. Nawiasem mówiąc, zaraz Was nie będzie widać spod tych reklam i ''ułatwień''. Obie beleczki zajmują radośnie na ekranie coś między 1/3 a 1/4 na całej długości. Serdeczne podziękowania, komfort przeglądania level expert.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Aż z ciekawości sprawdziłam.

Aktywnych użytkowników w stosunku do wszystkich userów macie na ten moment, jakieś 3,4% użytkowników.

Bardzo jestem ciekawa co reszta będzie czytać jak obrzydzicie tej garstce pasjonatów otwieranie Waszej strony.

Ja w każdym razie mile dziękuję za ostatnie sesje uniezależniające.
Podpisuję się rękami, nogami i uszami... Trochę się też uśmiałam
ale na pewno nie dzięki miłemu przeglądaniu forum, tylko dzięki Hultaj.
Ta wyskakująca znienacka belka, która zasłania mi posty, doprowadza mnie do szewskiej pasji.