2015-07-08, 13:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
Pisałaś, że boisz się, że teściowa kiedyś powie, że Twoja mama nie dała jest na to sposób. Powiedzcie teściowej, że sami zapłacicie za wesele a to co chciała wam dać niech da do koperty jako prezent i tak płaci się za wszystko po nweselu a nie będzie miała możliwości kiedyś wypomnieć.
|
Fistaszek dobrze mówisz, dobry pomysł 
Loluska współczuje tego dupka na uczelni, ale niestety tacy się zdarzają dasz radę w terminie lipcowym 
A akcja z mm , aż mnie ciary przeszły, ja swojemu jeszcze nic nie dawałam oprócz mojego mleka, teraz tym bardziej nie zamierzam próbować.
Ola a może twój tż ma okres? Bo mój czasem jak coś burczy i wstanie lewą nogą to się pytam czy ma okres i zwykle humor wraca, chociaż różnie z tym bywa, faceci też mają swoje odchyły czasem 
Martus wszystkiego najlepszego!!!! Młoda jesteś, jakoś zawsze myślałam że ty starsza 
My po spacerze, młody albo śpi albo się bawi, nic nie marudzi jak ostatnio czyli upały dały mu się we znaki, bo ostatnie dni były męczące, a teraz luz blues chociaż delikatna duchota jest, ale w porównaniu z tym co było to raj
Edytowane przez jagodowa07
Czas edycji: 2015-07-08 o 13:08
|
|
|