Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-09, 13:16   #1502
evela28
na drugie mam Irena

Dot.: Let's Party - Irenowa !!! OsiEmNaStkA !!!

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;52026166]Mag miłej wycieczki. Ja tez juz jestem na dworcu. Zaraz wyruszam, tylko przez to ze od rana latam i załatwiam rożne sprawy to zapomniałam sie zaopatrzyć w jakis aviomarin . Może byc cieżko .

Gwiazdeczka miodzik najlepszy na spierzchnięte usta .

Mówisz ze noe uważnie czytamy (czytam) twoje posty? Byc moze tak ale teraz musisz mi wybaczyć. Czytam w przerwach w szpitalu w domu w samochodzie i jak nie zdążę od razu napisac to zapominam.[/QUOTE]
i dla ciebie miłej wycieczki

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Juz prawie jesteśmy na miejscu. ..
pozdrów tą blond piękność

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
No oczywiście, że chodziło o gaziki a nie guziki, guziki to miałam nasączone jak mi się woda rozlała

Evela, no właśnie przydały mi się nitki kilka razy(no może i osobiście to nie, ale synowi, mężowi, kilka razy osobom przebywającym w moim otoczeniu tak) i agrafka z trzy razy.
Ja takie rzeczy jak pomadki, mini perfumy to też nie liczę - to mam w kosmetyczce.

Mag - no burza w drodze to słabo trochę, ale co zrobić - dla Merlin warto się poświęcic
a widzisz to ja mam inną metodę, zawsze mam jakiś ciuch w samochodzie i w razie W, przebieram.

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora