2015-07-09, 20:55
|
|
|
Przyczajenie
|
Do dziewczyn! - Wyglądać DOBRZE, a NIE modnie
Cześć wszystkim! 
Jestem chłopakiem i kieruję do was dziewczyny to pytanie, wy niż faceci lepiej to ocenicie :P Jednak chciałem uprzedzić że jestem totalnym laikiem z zakresu mody, nie wiem co i jak i w ogóle...
Przez długi okres czasu nie zważałem w co się ubieram, jednak chcę aby się to zmieniło Tylko uprzedzam, nie lubię rzeczy "modnych".
Zatem tak jak w tytule, jak wyglądać DOBRZE, a NIE modnie?
Co polecacie? Za czym się rozejrzeć?
Główny mój problem polega jednak na tym, że nie wiem gdzie szukać dobrych i w miarę tanich ubrań :/
Mieszkam niedaleko W-wy, także czy polecacie jakieś sklepy(konkretne marki) na Mokotowie czy Ursynowie (tam mam najbliżej)?
Powiecie że "jak można tego nie wiedzieć?" ale serio nie za bardzo wiem...
Parę znam, w Fashion House jednak jest tam tyle sklepów, że naprawdę nie wiem do którego wejść, a można tam siedzieć całymi dniami... w Auchan w Piasecznie jest Reserved ale nie zawsze mają dobre rzeczy...
Jedyne z czego jestem zadowolony to ze swoich spodni (jeansy) i butów (w załączniku), poszukuję głównie jakiś koszul/t-shirtów/swetrów albo innych rzeczy na "ciało" a których nazw nie znam, a wyglądają nieźle 
A i jak coś... mam 185cm, także nie wiem, jakieś ubrania dla wysokich? No i też nie zbyt poważnie, przede mną klasa maturalna, nie chcę wyglądać jak jakiś dziadek 
No nic, to chyba tyle, pozostaje tylko czekać na wasze propozycje
Edytowane przez Jumpeq
Czas edycji: 2015-07-09 o 20:57
|
|
|