Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-10, 13:53   #689
vivinn
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Loyd Pokaż wiadomość
Ano tak jedziemy na Ruskie Mazury wysle , moze spotkam jakiegoś Miszkę po drodze. W ubieglym roku spotkalismy na drodze zdziwione misie, ale to już kawal za Irkuckiem.
Ja sobie nie do konca zazdroszcze bo 4 tyg prawie w lesie...hmmmm....
Niestety mamy taki uklad ze na zmiane wybieramy miejsce urlopu , bo kazde lubi co innego
Borze liściasty! Zdjęcia!
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51967976]Picza [/QUOTE]
Cytowanie sprzed tygodnia, ale co tam Świetnie wygląda ten lakier na Twoich dłoniach Nie kłóci się ze skórą, super!
Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Na dobry wieczór mam mani Koroneczka!
Koronka na holooo, medżik!
Cytat:
Napisane przez nekofood Pokaż wiadomość
Wyniki rekrutacji na studia.
Pierwsze studia? Czemu ja myślałam, że Ty starsza jesteś
Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o pieseły- molestuję Małżona z Młodą, żeby przygarnąć jakiegoś biedaka ze schroniska Tylko boję się tam jechać no i Małżona muszę jeszcze trochę pougniatać I chcę staruszka jakiegoś ale boję się, że z Bajtem sie nie dogada
Molestuj, molestuj, będę Cię wspierać w tym moleście duchowo!
Na początku pewnie będzie trzeba trochę popracować, ale nie posądzałabym Bajta, ani nowego o mordercze zapędy O warczące i popisujące się zapędy - owszem Moje dwa koty, pomimo sześciu lat życia pod jednym dachem po prostu się nie lubią, widać to i słychać, ale do rękoczynów nie dochodzi

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Tak.
Muzułmanki
Tak tak Czytałam właśnie, że tę serię wprowadzili z myślą o arabskim rynku i obowiązku czystości podczas modlitwy, ciekawe w sumie Ciekawe rozwiązanie dla nich, ale też ciekawi mnie czy to nie czysty chwyt marketingowy