Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-10, 16:36   #880
magdaaamm
Raczkowanie

Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)

czesc kobitki przez kilka dobrych dni w ogole nie mogłam się zalogować na wizaz.pl ..;| dopiero teraz dopadłam się do komputera i zaczęłam kombinować, bo nawet odzyskiwanie hasła nie pomagało.. ;|

Bazi piękne zdjęcia dodałaś naprawde! a to we dwojkę to w ogole rewelacja..

Anteria toż to super wiadomość! zyczę dużo sił i cierpliwości, ja te pierwsze miesiące wspominam naprawdę ciężko, mam nadzieję ze znajdziesz siły na wszystko )

Maru, az nie mogę uwieżyć, że to juz niedługo.. jej.. jakbym nie poroniła to czekałybyśmy teraz razem pokazałabyś się nam tu) no chyba, żę w klubie coś wstawiłaś, zaraz dopiero do klubu dojdę.. )

a ja czuję się w miare dobrze, tylko ze bardzo mi puchną nogi i ręce, ale poza tym nie mam problemów z ciśnieniem ani z sikaniem, wiec mysle ze to poprostu wina pogody.. mała sie rozciąga, wyciąga i ciągle daje o sobie znać) bylismy 25.06 na 'połówkowym' ale jestem tak niezadowolona ze swojego lekarza i tego usg... coraz więcej kasuje, co chwilę 250-300 zł za wizyty, a moje połówkowe trwało 4 minuty.. specjalnie wzięłam tz, myslelismy ze zrobi 3d, bo tak się umawialismy a tu usłyszeliśmy tylko 'wszystko dobrze, nerki są, rączki nozki są, serce jest, poproszę 300 zł' ani zdjecia ani nagrania i w ogole nawet nie zobaczylismy dziecka.. wyszłam tak rozgoryczona.. ;| myślę powaznie nad zmianą lekarza...
kazał mi odstawić luteine i acard.. nie wiem.. boję się ze coś przeoczę jak odstawię ten acard.. wczesniej mowil ze do 34 tyg bede brać a tu teraz kazał odstawić... co myslicie?!

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

MONIA ja brałam acard i robiła, tez zastrzyki clexane.. to wcale nie jest straszne nauczą Ciebie i tez tżta robić te zastrzyki to taka cieniutka igiełka
magdaaamm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując