Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zima czy nie zima?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-18, 00:03   #1
Lovisa
Zakorzenienie

Cool

Zima czy nie zima?

Tak sie zaczytałam w tych wątkach o typach kolorystycznych, że już teraz sama nie wiem. Podobno jestem zimą, ale cos mi się nie wydaje Jestem blada, ale nie aż tak bardzo, mam ciemną oprawę oczu, ale nie czarną. Opalam się najpierw na czerwono, a potem skóra brązowieje, ale opalenizna szybko schodzi. Nie mam piegów ani rumieńców. Mój naturalny kolor włosów to popielaty brąz. Dobrze wyglądam w ubraniach w kolorze czarnym, zimnym odcieniu czerwieni, ciemnym fiolecie, ciemnej zieleni. Tak samo z makijażem, pasują mi grafitowe, szare, fioletowe cienie do powiek, pomadki w odcieniu chłodnym. Kolor włosów często zmieniam, więc ten ze zdjęcia jest nieaktualny, ale dobrze mi w chłodnych kolorach, typu mahoń, ciemny brąz. Brzydko mi w rudym [a szkoda, bo bardzo mi się podoba ] Ostatnio farbowałam się na mahoniowo-miedziany brąz i chyba w takim kolorze też nie wygladam źle, bo jest on chłodny dzieki tej domieszce mahoniu. Więc na pewno jestem typem chłodnym. Ale czy zimą, to nie wiem, juz mi sie wszystko pomieszało, help

Załaczam zdjęcia [jestem na nich bez makijażu, więc hmm ]

Edytowane przez Lovisa
Czas edycji: 2005-07-25 o 22:33
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując