2015-07-11, 13:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI
[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;52048101]Wcale niemało tego A zapasiki jakieś posiadasz??
Ja mam Crazy Rumors w węższym opakowaniu, kolor breeze; kolory to mi się akurat takie podobają, jak na zdjęciach wyszły 
A po co Ci tyle olejków eterycznych- myślałam, że Cię uczulają [/QUOTE]
Wszystko co potrzebne Kilka olejków do twarzy - bo używanie wciąż tego samego prowadzi do wysuszenia skóry. Także używam zamiennie. Z hydrolatów to lawendowy powinien stać przy włosowych rzeczach albo w ogóle być poza zdjęciem, bo to półprodukt do psikanego serum. Tak samo hydrolat miętowy - to półprodukt do myjadła męża, solo jeszcze nie używałam, ale jak będą upały to spróbuję. Tak na co dzień używam wody termalnej lub hydrolatu oczarowego. Hydrolat marchwiowy kompletnie mi nie podpasował , także chętnie oodam. Może ktoś się skusi? Zostało 70 ml.
Zapasy mam, parę mydełek, półprodukty do samoróbek. Ale niedużo, z tym miałam największy problem - ogromne zapasy, których nie zużywałam - i teraz już nie przeginam. Kiedyś miałabym produktów na kilkadziesiąt takich zdjęć... 
Uczulają na twarzy i głowie Używam czasem do kąpieli, a tak to w celach innych niż pielęgnacyjne: do sprzątania, do inhalacji, itp.
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------
Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba
|
Wciągają, w te upały wycieramy je zimnym, wilgotnym ręcznikiem i po chwili są suche
|