Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-11, 12:37   #1465
violino
Zadomowienie

Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy

Po miesiącach wstrętu do forum (nie służyło mi wzajemne nakręcanie się ), postanowiłam wrócić i dołączyć tym razem do Was. Moja poprzednia grupa samoczynnie wygasła, a poza tym teraz bardziej do grup problemowych się zaliczam
No i chcę zajść, to wchodzę

Krótko i tresciwie o mnie: prawie 32 lata, z moim czynnikiem męskim blisko 3 lata razem, z czego ponad 2 zaliczam do starań. W tej chwili z diagnozą IVF, ale jeszcze mocno walczę i wierzę, że ten czynnik męski da się naprawić. Diagnozujemy się w UK, powoli przymierzam się jednak do kliniki w Polsce, głównie ze względu na cenę (ale i nie czuję się usatysfakcjonowana tamtejszą diagnostyką, gdzie androlog, pytam, no gdzie??). W każdym razie zanim kolejny raz dotrę do PL , żeby pójść na wizytę do kliniki, i zanim zbierzemy kasę, walczę naturalnymi metodami

Edytowane przez violino
Czas edycji: 2015-07-11 o 12:39
violino jest offline Zgłoś do moderatora