Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-11, 13:53   #2172
nika077
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz2

Dziekuję dziewczyny

Cytat:
Napisane przez kamilamimila Pokaż wiadomość
Masakra po prostu,w jakim kraju żyjemy,a ja do tej pory chodzilam do Kosciola,teraz mam z tym coraz wiekszy problem,przez to wszystko,ze ten Kosciol wszędzie sie wtrąca,a ja dzisiaj mial byc proces Arcybiskupa Wesołowskiego,pedofila,to biedny,zawalu dostal i procesu nie będzie,a Kosciol go ciągle kryje,gdyby znieśli ten chory celibat to by nie bylo takich sytuacji!
Cytat:
Napisane przez gingerbre Pokaż wiadomość

Przecież celibat wprowadzili po to, żeby zabezpieczyć majątek kościoła dla mnie kościół to sekta
Dla nich to jest bardzo wygodne, żeby odwrócić uwagę ludzi od tego co zżera ich samych od środka a jak widać ludem mogą manupulować, nie mogę patrzeć na ten jad i agresję, gdzie w tym wszystkim jest Bóg? Pewnie boją się, że gdyby ludzie nie mieli tematów na których mogą się koncentrować i wyładowywać swoje emocje, to dorwaliby się do nich więc podsycają w nich ten jad a sami żyją sobie spokojnie i nie ponoszą żadnych konsekwencji za krzywdzenie dzieci... masakra
nika077 jest offline Zgłoś do moderatora