Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-05, 18:24   #852
blaque
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

laylaaa-współczuję..Ale ona nic sobie nie robiła z tego, że jej mówiliście?

uhahana-fizykę?! Nie wiedziałam, że masz takie zdolności z fizy..
Jeśli się zdecydujesz-będziesz moim guru wariatem
I nie przepraszaj za nic, bo wszystkie się użalamy nad sobą i naszą maturą i tak będzie teraz do maja Taka kolej rzeczy

Uhahana, Krówka-dobrze okropne baby!; D Następnym razem zapytam się ; ] TEraz nie było nawet jak, bo tak szybko przeszliśmy i był temat jego studiów/mojej szkoły, że głupio mi było nagle wyskoczyć: a jak tam K? ; D
hahaha czemu uhahana?! Miło mi przepierońsko ale czemu...? lol ; D ;*

mathilda-hehe no, truflową Bo ja się śmiałam, że niech otwiera to mu zjem, żeby nie przytył. A ten głupek otworzył na serio.. Ale pyszna była

Hehe ale nie przejmuję się tak wiesz.. ; ] Tylko to jest tak, że chciałabym coś wiedzieć o nim.. tymbardziej, że narazie innego 'obiektu westchnień' ni ma.. Taa.. czekają..:roll

Ja poczytałam dzisiaj biologię-mitoza, mejoza, tkanki.
Nic nie pamiętam

Zrobiłam jeden test z ang. Skądś wyciągnełam, po moim bracie..
Miałam 17/20. Sam tekst do czytania, bez tego co się słucha.
Muszę sobie kupić jakieś repetytoria z polskiego, ang..
Polecacie coś dobrego?

Co do lektur u mnie chyba na pierwszy ogień pójdą Ludzie bezdomni..
Już się nie mogę doczekać II wojny światowej..

A jutro będę już miała tematy na polski.. Przeczytałam je-tylko kilka mi się spodobało.. Nie więcej niż 5..

Agosek-szkoda Ale fajnie do tego podchodzisz
Jednak szkoda trochę Twojego czasu i poświęcenia.. I kasy (bo za to się płaci, tak?)

PS. U Martusi wszystko w porząku Chciała wejść dzisiaj na wizaż ale sie nie włączał..

Durga-kapucho ty jedna! masz zmienić swoją decyzję! Odpicować się w te loki na studniówkę, super się bawić i wziąść jakiegoś qmpla!!!