Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-12, 08:27   #247
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

U nas noc standard.
Jedzonko 0.30, 3.15, 6.30. Teraz nie chcial jeść i poplakuje w łóżeczku. Ostatnio jak wkładam do łóżeczka to ryk momentalnie. Brzydkie kupy robi drugi dzien a ostatnio były ładniejsze.
Chyba mamy wciąż ten chol..ny skok i końca nie widać :/

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Majka Kamilove muszę powstrzymać się z tą butlą narazie rzeczywiście, żeby nue zaprzepaścić, ale kurcze dzisiaj już mi się wydawało że przygłodzę moją bubcię ak niedam jej.

Sylwia Jaś przepięknej urody 😜

Jednak nieśpię, się rozbudzilam jakoś i przez Majkę lisa wlasnie zjadłam, ale na pol z mężem to mniejszy grzech

Lis na pół to też grzech :P

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Majka 😙
Goczek no a dwa wyjdz jak masz sraczke a to kawalek trzeba iść...

To weź węgiel stoperan czy laremid i jedź autem. Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
A my po ortopedzie - oba bioderka juz są zdrowe
Przez 3 tyg. dla utrwalenia mamy nosic Frejkę 24 h.dobę, potem przez tydzień odstawiać, za 6 tyg. kontrolne usg. Ale mi ulżyło.
Jutro usg przezciemiączkowe, bo po narodzinach wyszło jakaś nieprawidłowość w budowie, ponoć ma się samo "naprawić" ale kazali skontrolować. Trzymajcie kciuki

Super że bioderka już zdrowe

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dzień dobry Lasencje
Nadrobilam ile mogłam ale raczej to było tylko z doskoku -wiec nawet nie do końca wiem co się tu działo tak w 100% . Jakiś dziwny dzień był wczoraj- w ogóle na wsi juz czułam w powietrzu jesień i aż mnie to zmrozilo bo ja wciąż czekam na lato :-/ Wróciliśmy wieczorem do Krk i wpadli znajomi- posiedzielismy do po 1 i troche mi się ciężko dzisiaj żyje...no ale moze mi będzie dane choć na chwilę się przespać a póki co idę ogarniać ten bałagan po spotkaniu.
Miłej niedzieli Wam życzę buziaczki
Ja przy takim maluchu nie toleruje tak dlugich wizyt i wyjsc. Jak pomyślę o nast.dniu to mi się po prostu odechciewa

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

A magnum lubie zwykle w ciemnej czekoladzie i ten odglos gdy ja sie gryzie mmmmmmmmm