2007-09-05, 18:58
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój instruktor jazdy
Cytat:
Napisane przez Trusmilk
Dzień jak co dzień  Czasami miło, czasami nie. Dzisiaj przyjechał po mnie pod szkołę i zaczął komentować jak to moi rówieśnicy się zachowują. A ja lubiłam w nim właśnie to, że mimo jego wieku potrafił się zachowywać czasami jak dziecko, a kiedy indziej potrafił być poważny. Więc tymbardziej nie rozumiałam, czemu 'jedzie' tak po moich kolegach. Wiem, że nie wszystko musi być idealne itd. ale chciałabym, żeby pamiętał, że ja, tak jak moi koledzy, też mam osiemnaście lat i zachowuje się podobnie jak oni, a na imprezach potrafie robić nawet głupsze rzeczy. To wszystko takie pogmatwane..
|
Ehh... Ci faceci Ale nie przejumuj się Często tak jest, że czy dziewczyna czy chłopak zawsze ma dużo do powiedzenia na temat młodszych... Często lecą hasełka "jakie to dziecinne"... Ale taka jest natura człowieka Może jeśli będzie przesadzał to postaraj sie z nim o tym porozmawiać Powiedz, że dziwnie się czujesz kiedy on komentuje zachowanie Twoich znajomych. Najlepiej zrobić to jak najszybciej, żeby potem nie było za późno...
|
|
|