2015-07-12, 12:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biustonosze push-up i nie tylko
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat
Ja mam miskę E i ciężko coś sensownego kupić, jeszcze nie trafiłam na biustonosz idealny, taki żeby ładnie modelował/unosił biust. Nawet w tych większych stanikach są wszyte ogromne gąbki, co bardzo mnie irytuje bo niby rozmiar się zgadza, a przez tą wkładkę nawet pół cycka tam się nie mieści...
Co do samego noszenia push upów nie mam nic, jak ktoś się ma dzięki temu lepiej czuć - proszę bardzo, tylko czemu tak ciężko znaleźć fajny stanik bez tego...
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------
W tych nieusztywnianych cycki są jakieś takie spiczaste  też nie lubię, fajnie jak jest lekko usztywniany ale jednak bez kilograma gąbki 
|
Sugeruję zainteresować się uświadomionymi firmami znanymi w brafittingowych kręgach. Zaczynałam od rozmiaru 70E jakieś 5-6 lat temu i przyznam, że nie przypominam sobie, kiedy ostatnio widziałam stanik z push upem, najwyżej te usztywniane miały miseczki z cienkiej kilkumilimetrowej gąbki. Na efekt dekoltowy czy uniesienie w takiej bieliźnie nigdy nie musiałam narzekać, był o wiele lepszy niż za czasów pusiapków.
|
|
|