Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkurza mnie wszystko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-12, 14:36   #23
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Wkurza mnie wszystko

Cytat:
Napisane przez emma8 Pokaż wiadomość
Autorko, mam IDENTYCZNIE. Mam to od kiedy pamiętam, więc trudno to zwalić na zmęczenie czy przepracowanie. Do wściekłości doprowadza mnie jak ktoś wciąga smarki, tłucze widelcem o talerz, siorbie, ciamka, obgryza paznokcie albo w ogóle wkłada bez przerwy łapy do ust. Irytuje mnie głośne walenie bosymi stopami o podłogę, dziwne ruchy jak np kręcenie nogą w powietrzu. Nie zmrużę oka śpiąc w jednym pomieszczeniu z osobą która chrapie. Nie wspominam już nawet o cmokaniu przy wydłubywaniu językiem resztek jedzenia z zęba. To jest najbardziej obrzydliwe, doprowadza mnie naprawdę do furii, wściekłości. Po spędzeniu 5 minut z osobą lub osobami które robią wyżej wymienione czynności, doprowadzona do ostateczności wychodzę z pokoju, nie mogę się skoncentrować na niczym innym, a w mojej głowie urasta to do olbrzymich rozmiarów.
Co innego lekka irytacja (niespodzianka: większość osób coś takiego irytuje, szczególnie kobiety tak mają; mnie również irytuje jak TŻ siedzi i bez sensu wali nogą o coś - proszę, aby przestał), a co innego WŚCIEKŁOŚĆ (to jest "duże", silne uczucie) i np. nie radzenie sobie z tym, narastanie tego. Jeżeli u autorki to narasta lub wcześniej tego nie miała, to znaczy że jednak problem jest głębszy i wiąże się np. ze "zmęczeniem materiału".
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując