2015-07-12, 14:36
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wkurza mnie wszystko
Cytat:
Napisane przez emma8
Autorko, mam IDENTYCZNIE. Mam to od kiedy pamiętam, więc trudno to zwalić na zmęczenie czy przepracowanie. Do wściekłości doprowadza mnie jak ktoś wciąga smarki, tłucze widelcem o talerz, siorbie, ciamka, obgryza paznokcie albo w ogóle wkłada bez przerwy łapy do ust. Irytuje mnie głośne walenie bosymi stopami o podłogę, dziwne ruchy jak np kręcenie nogą w powietrzu. Nie zmrużę oka śpiąc w jednym pomieszczeniu z osobą która chrapie. Nie wspominam już nawet o cmokaniu przy wydłubywaniu językiem resztek jedzenia z zęba. To jest najbardziej obrzydliwe, doprowadza mnie naprawdę do furii, wściekłości. Po spędzeniu 5 minut z osobą lub osobami które robią wyżej wymienione czynności, doprowadzona do ostateczności wychodzę z pokoju, nie mogę się skoncentrować na niczym innym, a w mojej głowie urasta to do olbrzymich rozmiarów.
|
Co innego lekka irytacja (niespodzianka: większość osób coś takiego irytuje, szczególnie kobiety tak mają; mnie również irytuje jak TŻ siedzi i bez sensu wali nogą o coś - proszę, aby przestał), a co innego WŚCIEKŁOŚĆ (to jest "duże", silne uczucie) i np. nie radzenie sobie z tym, narastanie tego. Jeżeli u autorki to narasta lub wcześniej tego nie miała, to znaczy że jednak problem jest głębszy i wiąże się np. ze "zmęczeniem materiału".
|
|
|