Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-12, 16:01   #1582
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dot.: Bardzo mocno w to wierzymy - wszystkie tutaj zaciążymy

Cytat:
Napisane przez Candid Pokaż wiadomość
Lunka,narazie to do 75, przy moim wzroście 172 cm to górna granica A puki co to ważę za dużo, czeka mnie długi proces

Carla, moja dieta to MŻ. Nie jem chleba tylko Sonko/Wasa, a jak jem chrupkie pieczywo to nie jem masła tylko twarożek bo mi masło do tego nie smakuje Nie jem słodyczy i cukru. Czyli kawę piję ciut słabszą niż zwykle bo nie słodzę. A ze słodyczy to tylko lody z Lidla (waniliowy na patyku z czekoladą i migdałami). Jak zjem loda np. o 16 to już więcej tego dnia nie jem nic. Ogólnie zmniejszyłam swoje porcje.

A wybieramy się w góry więc dresik się przyda Udało się trafić.

To tak jak wyżej napisałam moje jedzonko wygląda. Wcześniej jadłam bułki, masło i słodycze. I są efekty. A 4 kg poleciało bo ma z czego spadać waga. Później się pewnie zatrzyma.

Soul to fakt że na zawołanie tak nie smakuje Ja w tym cyklu też odstawiam na bok ovu i nie będę mierzyć odliczać i obserwować. Trzeba wrzucić na luz bo relacje cierpią

Violinko do peelingu super są odcedzone fusy z kawy parzonej Np zmieszane z żelem pod prysznic.
W sumie do podobnej wagi dążymy z tym, że ja mam 167 cm[emoji6]
No to będziemy się i na tej plaszczyznie też wspierac[emoji12]
A w jakie góry jedziecie? Ja myślę nad Karpaczem a Tz do Zakopca chce.Znowu.......[emoji30]

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez soul_me Pokaż wiadomość
Pod prysznic też jest super peeling 2 łyżki soli plus jakiś olejek, skóra pięknie nawilżona

Olej ma omega3 no i też pazurki i włosy lepsze. Jak Cię nie zemdli to warto pić nawet bez starań, strasznie zdrowotnosciowy. Się nie dziwię, z takim smakiem to on MUSI cuda działać
Po 3 tyg już na mnie wrażenia nie robi i mogę prosto z butelki nawet pić[emoji12]

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Candid Pokaż wiadomość
Lunka,narazie to do 75, przy moim wzroście 172 cm to górna granica A puki co to ważę za dużo, czeka mnie długi proces

Carla, moja dieta to MŻ. Nie jem chleba tylko Sonko/Wasa, a jak jem chrupkie pieczywo to nie jem masła tylko twarożek bo mi masło do tego nie smakuje Nie jem słodyczy i cukru. Czyli kawę piję ciut słabszą niż zwykle bo nie słodzę. A ze słodyczy to tylko lody z Lidla (waniliowy na patyku z czekoladą i migdałami). Jak zjem loda np. o 16 to już więcej tego dnia nie jem nic. Ogólnie zmniejszyłam swoje porcje.

A wybieramy się w góry więc dresik się przyda Udało się trafić.

To tak jak wyżej napisałam moje jedzonko wygląda. Wcześniej jadłam bułki, masło i słodycze. I są efekty. A 4 kg poleciało bo ma z czego spadać waga. Później się pewnie zatrzyma.

Soul to fakt że na zawołanie tak nie smakuje Ja w tym cyklu też odstawiam na bok ovu i nie będę mierzyć odliczać i obserwować. Trzeba wrzucić na luz bo relacje cierpią

Violinko do peelingu super są odcedzone fusy z kawy parzonej Np zmieszane z żelem pod prysznic.
Ja też z fusów z kawy robię[emoji16]

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora