Mam te samo doswiadczenie, na pytanie czy zrobia mi jakies badania, bo to juz nastepne nietrafione batletki, powiedzieli, ze zmienia na inne i moze mi przypasuja.
Jednak najbardziej rozwalila mnie lekarz w srode. Straszny mam katar, swedza mnie oczy i lzawia jak przychodzi lato, doszla teraz krew z nosa kilka razy dziennie. Wybralam sie do lekarza a ona od reki przepisala mi krople i tabletki na alergie, nie robiac badan co to w ogole za alergia. Powiedziala, ze jak za miesiac sie nic nie poprawi albo bede zle sie po nich czula to przepisze mi inne. Rece opadaja a zaraz za nimi nogi. No ludzie jak kroliki doswiadczalne. Wzielam pierwsza tabletke na grillu i ledwo dotoczylam sie do domu, polozylam sie na kanape w salonie i poszlam spac, teraz biore godzine przez snem a pod prysznicem juz odlatuje. Lepsze niz jakies dopalacze

. Tutaj lekarze w ogole nie badaja a jak juz to laskawie cisnienie zmierzy. Przy zadnym przeziebieniu nie bylam osluchiwana co tam we mnie piszczy

. GP jest na strasznie niskim poziomie.
---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------
Jakie procedury ? Idziesz zapisujesz sie, daja Ci formularz do wypelnienia, imie, nazwisko, ile lat, czy palisz, czy pijesz, jakie masz choroby i tyle. A jesli chcesz wizyte na dany dzien to dzwonisz i pytasz sie czy jest miejsce. Umawianie na wizyty wyglada tak samo jak w Polsce.