Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-12, 16:04   #1907
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87
Dot.: Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III

Cytat:
Napisane przez Syl993 Pokaż wiadomość
Mam te samo doswiadczenie, na pytanie czy zrobia mi jakies badania, bo to juz nastepne nietrafione batletki, powiedzieli, ze zmienia na inne i moze mi przypasuja.
Jednak najbardziej rozwalila mnie lekarz w srode. Straszny mam katar, swedza mnie oczy i lzawia jak przychodzi lato, doszla teraz krew z nosa kilka razy dziennie. Wybralam sie do lekarza a ona od reki przepisala mi krople i tabletki na alergie, nie robiac badan co to w ogole za alergia. Powiedziala, ze jak za miesiac sie nic nie poprawi albo bede zle sie po nich czula to przepisze mi inne. Rece opadaja a zaraz za nimi nogi. No ludzie jak kroliki doswiadczalne. Wzielam pierwsza tabletke na grillu i ledwo dotoczylam sie do domu, polozylam sie na kanape w salonie i poszlam spac, teraz biore godzine przez snem a pod prysznicem juz odlatuje. Lepsze niz jakies dopalacze . Tutaj lekarze w ogole nie badaja a jak juz to laskawie cisnienie zmierzy. Przy zadnym przeziebieniu nie bylam osluchiwana co tam we mnie piszczy . GP jest na strasznie niskim poziomie.

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

Jakie procedury ? Idziesz zapisujesz sie, daja Ci formularz do wypelnienia, imie, nazwisko, ile lat, czy palisz, czy pijesz, jakie masz choroby i tyle. A jesli chcesz wizyte na dany dzien to dzwonisz i pytasz sie czy jest miejsce. Umawianie na wizyty wyglada tak samo jak w Polsce.
A wiesz ze mialam podobna sytuacje? Poszlam do lekarza bo po przeziebieniu ktore trwalo miesiac i codziennym braniu rano i wieczorem kropli do nosa w koncu zaczela mi leciec krew pare razy dziennie. Odstawilam krople a nos zatkany tak ze sie budzilam w nocy bo nie moglam oddychac prawie miesiac od przestania ich brac. Lekarka stwierdzial ze to alergia (mimo iz jej mowilam ze jestem tu juz 7 lat, nigdy alergii nie mialam a to tez dopiero od tego przeziebienia) i przepisala mi krople do nosa ze sterydami po ktorych budzilam sie o 5 rano z krwawiacym nosem. Przestalam je brac. A szczescie pomalu wszystko wraca do normy. Nie ma to jak isc w polsce prywatnie....

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora