Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
Napisane przez kar0ola
Hej dziewczyny! Zaraz dokoncze Was nadrabiac i sie odniose do wypowiedzi.
Narazie chce podzielic sie z Wami radosna nowina...
Planujemy starac sie o drugie dziecko! [emoji4]
Ten temat spedza mi sen z powiek i stwierdzilam ze chyba powinnam isc za glosem serca.
Maz oczywiscie w niebowziety [emoji12]
Wracam do nadrabiania
|
No to szczerze podziwiam! Zwłaszcza ze nie miałaś lekkiego porodu. Ale to prawda że kobieta po jakimś czasie jakby wypiera z pamięci ten ból, wie co przeżyła ale wydaje się to być tak odległe ze radość z posiadania dziecka przeważa. Ja tak przynajmniej mam.
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21
Zasypiam majac mloda brzuch do brzucha, I nadal ja iskam 😂
|
Oj Ty malpo jedna! 
Cytat:
Napisane przez Majka232
Ja jem jak dwa lwy i nie ćwiczę :banghead:
|
Nie martw się nie jesteś sama 
Cytat:
Napisane przez czajelka
Raz sie wtracilam zeby mama tak nie trzymala bo on jest jeszcze za malutki zeby tak trzymac to tz stal po matki stronie i powiedzial to mnie ze moja mama 5 dzieci wychowala i wie jak sie trzyma. ... i ja od tamtej pory nic sie nie odzywam tylko jak mnie o cos za pytają to odpowiadam.....
jazdzimy zazwyczaj co 2 tygodnie ale na caly wekkend i to jest dl mnie straszne przezycie.... 
|
Cytat:
Napisane przez czajelka
Nom... itak tak sie stalo po urodzeniu do niczego nie potrzebna nie no do kp piersią dziecka i do seksu...
|
Bardzo Ci współczuję szkoda ze od razu się nie postawilas bo teraz będzie tylko trudniej :/