2015-07-12, 23:35
|
|
Przyczajenie
|
+15 kg w rok
Witam, pisze aby zasięgnąć rady a może podzielić się z kimś opinią, wyjdzie w praniu A więc, mam 20 lat, i 172 cm wzrostu. Odkąd skończyłam 14 czy 15 lat niezmiennie do 18 roku życia ważyłam 42-45 kg, i taka waga mi pasowała, nie wyglądałam jak wieszak a czułam się dobrze nigdy w życiu nie miałam żadnej diety, jadłam co chciałam a kilogramów i kalorii nie liczyłam. Od dwóch lat prowadzę bardzo aktywny tryb życia, zaczęłam trenować mma, tenis oraz jazdę konną. Dla siebie, żeby coś robić, nigdy w życiu nie spodziewałam się tego że przytyje nieoczekiwanie niemal 15 kg... Nabrałam masy mięśniowej szczególnie w udach i łydkach, pojawiły się rozstępy w tych dwóch miejscach, a tłuszcz zaczął się magazynować... Dzisiaj kiedy spojrzałam na stare zdjęcia postanowiłam coś z tym zrobić i wrócić do starej wagi, cały dzień czytałam o dietach i specjalnych ćwiczeniach i odnoszę wrażenie że zrobiłam sobie sieczkę z mózgu, jest tego za dużo i nie wiadomo co wybrać ... Jak każdej kobiecie mi też zależy na szybkich efektach, choć to może trochę lekkomyślne Jeśli ktoś również główkuje się nad doborem diety i treningu niech pisze, a może ktoś zna na to idealny sposób
|
|
|