Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiedzialem w koncu dziewczynie ze sie w niej zakochalem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-13, 18:52   #1
zbuku95
Przyczajenie

Powiedzialem w koncu dziewczynie ze sie w niej zakochalem

Witam..

Znamy sie juz troche,utrzymujemy kontakt. Ostatnio przez troche czasu bylo miedzy nami kilka zawirowan ale mimo tego w koncu zebralem sie i napisalem jej ze nie jest to juz zwykle tylko "zalezy mi" ale zakochalem sie w Tobie.
Opisalem jej wszystko jak o niej mysle, ze mi sie sni , spac nieraz nie moge , gdy sie nie odzywa to marwie sie i tesknie. Wszystkie aspekty , ktorych jest masa ale nie bede ich tutaj teraz przytaczal.

Jednak ona caly czas pisze mi ze nie za bardzo mi wierzy w to zakochanie.

Wyjasnilem jej ze mowie najszczersza prawde,ze nie rzucam slow na wiatr. Wytlumaczylem ze jesli by mi na niej nie zalezalo to nie dzownilbym do niej nie pisal , tylko juz dawno dalbym jej spokoj.
Ale poprsotu nie potrafie , to uczucie mega uczucie.

Mowie jej zeby zgodzila sie spotkac teraz to wtedy moze mi uwierzy jak powiem jej to prosto w oczy. Bo zdaje sobie sprawe ze napisac mozna wszystko a inaczej powiedziec to na zywo wprost...

Strasznie mi na niej zalezy i nie moge przestac o niej myslec.. Zakochalem sie na maksa... Jak moge jej to udowodnic , gdy wracamy do tego pisze ze nie bardzo mi w to wierzy w to zakochanie... nie jestem w stanie powiedziec co ona sobie pomyslala i czy bierze to na serio i gdzies tam w glebi duszy cieszy sie z tego ale nie okazuje tego mi ....
Zrobilem ze swojej strony wszsytko co moglem.. teraz zalezy tylko od niej...czy potrzebuje czasu czy zgodzi sie spotkac zebym mogl jej to okazac...
zbuku95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując