2015-07-13, 17:57
|
|
Przyczajenie
|
Życiowe rozterki
Hej wszystkim !
Mam ostatnimi czasy pewną rozterkę życiową. Otóż jestem młodą kobietą, mam 23 lata. Pracuje, studiuje, mam mnóstwo zainteresowań: czytam nagminnie krymiały, spaceruję, interesuje się zwierzętami i kocham podróże. Często spotykam się z przyjaciółkami. Raczej jestem osobą śmiałą, onieśmielają mnie przystojni mężczyzni ale chyba jak każda z nas kobiet. Problem polega właśnie tu. Podobno jestem bardzo ładną dziewczyną ( nie pomyślcie, że jestem zarozumiała ). Spotykam się z komentarzami typu: taka mądra i śliczna dziewczyna, a nikogo nie ma. I właśnie mężczyzni nie są mną zainteresowani. Od 4 lat jestem sama, miałam jedną miłość, a tak przelotne znajomośći. Nic nie znaczące. Doskwiera mi samotność i to cholernie ale na horyzoncie nikogo nie ma. Wszystkie moje koleżanki się zaręczają, biorą ślub, a ja nawet nie mam zwykłego kolegi.. Ja już nic nie rozumiem. Uważałam, że faceci lubią naturalne, zwykłe dziewczyny.Może jakbym założyła kilo gładzi szpachlowej na twarz, zakładała bluzki z dekoldem do pępka ktoś zwróciłby na mnie uwagę.. Czy ktoś ma podobnie albo zna przyczyne takiego typu rzeczy? Pozdrawiam cieplutko
|
|
|