Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Życiowe rozterki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-13, 18:25   #5
zuykot
Rozeznanie

Dot.: Życiowe rozterki

Cytat:
Napisane przez MagdaDonat Pokaż wiadomość
Ja wiem, że trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać. Ale ile cholera można czekać na porządnego faceta. Pisali do mnie faceci, którzy namącili mi w głowie, wszystko było fajnie ale jak już mnie zdobyli, w sensie, ja zaczełam traktować to poważnie wycofywali się jak najszybciej.. To czekanie mnie dobija. Ja wiem, że miłość przychodzi z nienacka i w najmniej spodziewanym momencie ale jak się ciągle na nią czeka to jak ma mnie zaskoczyć ) A tak serio, po prostu zaczynam szukać w sobie winy, a wiem, że nie powinnam bo nie czuje żeby ze mną było coś nie tak. To co ja moge dać od siebie to prawdziwą, bezgraniczną miłość jakiemuś ułożonemu mężczyznie. Może być biedny, duży, mały, rudy, blondyn... Aby miał poukładane w głowie i był już "dorośnięty" do kochania.
Ojoj, z tym dorośnięciem to jest troszkę ciężko u mężczyzn No niestety, nic nie zrobisz. Nie przyśpieszysz tego, żeby ktoś się w Tobie zakochał. Ale serio aż tak bardzo jest Ci potrzebny facet? Ja rozumiem, że jak długo jesteś sama zaczynają wzrastać obawy czy aby wszystko jest ok, ale nie dajmy się zwariować !

...przypadkowe zdarzenia są bliznami losu. Nic jednak nie dzieje się przypadkowo, Danielu. Jesteśmy marionetkami naszej nieświadomości.
Carlos Ruiz Zafón – Cień wiatru
M.
zuykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując