|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Cytat:
Napisane przez tamlin111
Ja tak mam zawsze przed okresem. Nie znoszę się wtedy.
A my poszliśmy do lekarza i wyszliśmy. Pełno przychodnia kaszlących jak grulicy dzieciaków, także strach bylo ta siedzieć jak my tylko z okiem, które nie bolało już Matina po przedszkolu.
|
No u mnie to nie jest okres na pewno .... Raczej jakiś błąd w obwodach odpowiadających za emocje Najgorsze jest chyba to że ja jestem w stanie spojrzeć na to z boku już w trakcie akcji -ale nic z tym nie mogę zrobić ... Moja matka też tak ma - ale ona wścieka się bezrefleksyjnie ... A ja tego nienawidziłam i naprawdę nie chcę fundować bliskim takiej huśtawki.
W sumie zobacze - może się poprawi jak wszystko sobie poukładam. bo ostatnio tak średnio z tym.
Co do sytuacji w przychodni - przerażające. Nie ma u was dnia/godzin dla zdrowych dzieci? Tj zdrowych w sensie chorób zakaźnyxh/infekcji. Tutaj tego typu sprawy(plus szczepienia, wątpliwości młodych matek itd) załatwia się w środy i jest to świetne rozwiązanie. W PL w naszej przychodni była niby pierwsza godzina dla zdrowych dzieci -ale z uwagi na kolejki matki ciągnęły chore dzieciaki na 8 mimo że przyjęcia dla chorych były od 9 ... Więc efekt ten sam - łatwo było coś przytargać z poczekalni.
Oby już było dobrze oczkiem.
Cytat:
Napisane przez insane_p
Jestem.
I już na pewno na diecie!
|
Ja też Powiedzmy że od tygodnia staram się poprawić - dziś było idealnie ... Teraz wprowadzić ćwiczenia muszę - czy tylko ja mam taką leniwą d...ę?
Edytowane przez Joanna XL
Czas edycji: 2015-07-13 o 22:40
|