Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-13, 23:21   #1154
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
fantastycznie!! Ja bym za to "przez przypadek" zostawiła na wierzchu listę z dietą zamiast się kitrać

pewnie to skok.

Czołem kobieto!! Dobrze że zyjecie

oo znamt ten ból. Nie dość że bez Ciebie, to jeszcze za rpzyzwoleniem TŻ (który pewnie nie wiedział że to alergen) to jeszcze słodkie.. dżizas.. Trzymaj się tam dzielnie!!

niech spada z tym mm.
Mój nawet nie proponuje bo wie że go zamroże wzrokiem. Nie po to się tyle męczyła z kp na początku i potem w tych kryzysach laktacyjnych żeby teraz dziecku mm wciskać.

i super teściowa musi znać swoje miejsce

Ja mam dziś dość wszystkiego bo mechanik zaśpiewał na naprawę kolejną kase -tym razem 1000zł, chyba go bog opuscil. Zrobilam afere ale nic nie dalo. SYn mnie dzis do szalu doprowdza ale tylko wteyd kiedy jest M. A ja wiem czemu. Bo M mu na duuużo więcej pozwala, (i co mnie wnerwia) czesto jak ja nakrzyczę na niego czy jestem ostrzejsza to zaraz do niego leci, a i jak nie wie co sie stalo to zawsze najpierw opiernicza mnie. Ja mu tłumaczyłam ale nie trafia. I zaczełam mieć to w d.upie. Sam zbiera już plony bo jego sie prawie nie słucha a mnie zazwyczaj tak i szlag go trafia A synek jak jest tylko ze mną to super grzeczny. Odwala mu jak jesteśmy oboje z M więc wtedy wsyłam go do M niech sobie sam z nim radzi[emoji14]

I pokłóciłam sie z M na sam wieczór. Kuźwa ja to muszę być zosia samosia bo telefon i leżenie ważniejsze niż pomoc w naprawieniu kółka w wózku. Mam se wziąć żeby mi ktoś naprawił, nosz ja pierd.ole.
Oj :-( niefajnie :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora