Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-14, 08:56   #3648
Mediona
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Hej u mnie srednia noc. Jakos mnie dusilo oddechu mi brakowalo to chyba przez to wyro...takie pod spodem jest z siatki sprezyn a nie stabilne. Glowa troche boli. Swoje sniadanie juz zjadlam 😊 mniam twarozek z rzodkiewka. Czekam na ktg, robia tu codziennie. Dzisiaj moze zajrzy do mnie moj pan doktor bo ma dyzur chociaz juz ma 2 planowane cesarki i jedna dosc ciezka. Dziewczyna od nas z sali ma chyba lozysko vo sie odkleja i powiedzial jej profesor ze moze byc tak ze jej wytna macice...

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Dostaje zastrzyki na rozwiniecie pluc dziecka ale to podobno standard u matek ktore sa ponizej 36 tygodnia na tym oddziale. Podejrzewam ze te dusznosci to od tego wyra. Musze je zmienic.
Trzymaj się tam. Chyba bym nie chciał zeby mi wycieli macice. Pamietam jak 8 lat temu popękały mi cysty na jajnikach i dostałam krwotok wewnętrzny. Przygotowywali mnie do operacji i pan doktor bez żadnych emocji do mnie " moze byc tak ze pani usuniemy jajniki" ale mnie zagrzał wtedy powiedziałam'' zeby se jądra usunął ''. Juz nie miał obojętnej miny. Życze zdrowia dla sąsiadki. A może masz dusznośći od tych zastrzyków?
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora