|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
Hej u mnie srednia noc. Jakos mnie dusilo oddechu mi brakowalo to chyba przez to wyro...takie pod spodem jest z siatki sprezyn a nie stabilne. Glowa troche boli. Swoje sniadanie juz zjadlam 😊 mniam twarozek z rzodkiewka. Czekam na ktg, robia tu codziennie. Dzisiaj moze zajrzy do mnie moj pan doktor bo ma dyzur chociaz juz ma 2 planowane cesarki i jedna dosc ciezka. Dziewczyna od nas z sali ma chyba lozysko vo sie odkleja i powiedzial jej profesor ze moze byc tak ze jej wytna macice... 
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------
Dostaje zastrzyki na rozwiniecie pluc dziecka ale to podobno standard u matek ktore sa ponizej 36 tygodnia na tym oddziale. Podejrzewam ze te dusznosci to od tego wyra. Musze je zmienic.
|
Trzymaj się tam. Chyba bym nie chciał zeby mi wycieli macice. Pamietam jak 8 lat temu popękały mi cysty na jajnikach i dostałam krwotok wewnętrzny. Przygotowywali mnie do operacji i pan doktor bez żadnych emocji do mnie " moze byc tak ze pani usuniemy jajniki" ale mnie zagrzał wtedy powiedziałam'' zeby se jądra usunął ''. Juz nie miał obojętnej miny. Życze zdrowia dla sąsiadki. A może masz dusznośći od tych zastrzyków?
|