2015-07-14, 10:19
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Cytat:
Napisane przez Virves
Dziewczyny a z tymi koszulami do karmienia to jakie kupilyscie ? Ja jedna dostałam wu spadku rozpinana z dwóch stron po bokach ale slyszalam że nie są zbyt wygodne druga ostatnio w prezencie z guzikami na środku ale przy tej wydaje mi się że będę mieć wszystko na wierzchu  marzy mi się taka na zakładkę z dodatkowym materiałem ale potrzebuje małą S a wszystkie jakie spotkałam to wielkie jakby L
|
Ja kupilam taka z gumka na dekolcie i mysle ze sie sprawdzi pach ciach i cyc schowany 😉
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
Jak już dzisiaj wrzuciłyście brzuszki to i ja dołożę swój. 34. tydzień, obwód 89 cm
|
Piekny 😊
Cytat:
Napisane przez zuzulka_89
Witam się w 30tc! Jak patrzę na Wasze brzuchy to wydaje mi się, że ja mam ogromny. Dzisiaj się mierzyłam i mam w obwodzie 98 cm.
Z dobrych rzeczy wymęczyłam się z pracą i obroniłam ją w piątek  i już oficjalnie jestem Panią magister.
Będę teraz mieć więcej czasu, żeby zaglądać na forum.
Zamówienie na Gemini też robiłam- głównie kupiłam podkłady Canpol, podkłady SENI, maść do brodawek FlosLek, gaziki, mały octanisept, mały Sudocrem i Linomag A+E.
Do tego dzisiaj idę z TŻtem na drugie zajęcia w SR. Po pierwszych zajęciach jestem pozytywnie zaskoczona i ciekawa co dalej będziemy omawiać.
Mój mały dzisiaj w nocy też mnie obudził czkawką  ale na szczęście udało mi się jakoś usnąć. Wizytę u lekarza z USG mam dopiero 20.07 i wtedy dowiem się ile ma dzieciątko.
|
Gratulacje :klaski:
Cytat:
Napisane przez party_girl7
Jeestem po usg, w końcu, po 11tyg czegoś się dowiedziałam!!  A więc w 30tyg mój mały ma 1350g, a więc całkiem w normie. Wody ok, ułożony główkowo, ujście szyjki pozamykane tylko szyjka się skraca, i tu moje pytanie, przy ile cm ma się zakładany peesar?? bo ja mam póki co 32mm, no więc nie ma tragedii ale się zastanawiam kiedy jest ten moment graniczny...
|
Gratki 😊 super ze wszystko w ok 😊
Cytat:
Napisane przez party_girl7
no to u mnie też miękka szyjka i 32mm w 30 tyg, no nic, będziemy obserwować.
|
Ja w 26 mialam 31mm i lekarz nic mi nie zalecal mowil ze jest ok.
Cytat:
Napisane przez Virves
Teraz powinno być ok
|
Jaka zgrabniutka mamuska 😊
Cytat:
Napisane przez Mten
Łokieć też jest dobry ;-)
A ja dzisiaj weszłam na wagę pierwszy raz od 4tyg i przytylam przez miesiąc tylko 0,6kg :-D
Też tak macie że zjecie coś ok 18-19 i później już nie chce Wam się jeść?
|
Ja tak mam ale wczoraj to mialam jakis dzien ssaka 😉 o 22 tak mnie ssalo ze suchar z miodkiem wciagniety 😊
Cytat:
Napisane przez owieczkaa
Ja mam Ikea Family i jest super  Szczególnie zapisywanie transakcji na karcie, trzymanie paragonów mnie wkurza. No i czasem jakieś fajne oferty są, kawa lub herbata za darmo. Ogólnie nie widzę negatywów.
A owieczkę mam
Jakby była już 6 tak jak piszesz to jak najbardziej bym wzięła mocz do pojemniczka. Ale jak 3 w nocy to spokojnie na rano się doprodukuje.
Ja po wizycie u gina, szyjka bez zmian, brzuch się mógł trochę obniżyć bo mały idealnie nad wyjściem leży. Waży 2450 g  Następna wizyta za 2 tygodnie, potem gin jedzie na urlop a ja będę zaciskać uda...
|
Maly rosnie jak na drozdzach :klaski: 😊
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
|
|
|