2015-07-14, 15:08
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga
wizaz_pl i wonderka macie już imiona dla swoich dziewczynek?  :
|
U mnie będzie Kira
Cytat:
Napisane przez limonka1983
Cześć Odzywam się po przerwie. Remont łazienki w końcu zakończony... Teraz sprzątanie. Jak na to wszystko patrzę, z miejsca mi słabo Ale jak mówią: robota nie zając, nie ucieknie. No więc muszę spiąć poślady i się za to zabrać. W weekend byliśmy na weselu z poprawinami. Nawet kankana odtańczyłam Wróciliśmy do domu po 1 - szej. Moje nogi przypominały baniaki, a kręgosłup chyba nadaje się do wymiany. Z poprawin zwialiśmy po 18 - tej. Powód podobny. Na weselu spotkałam kilka par, które od kilku lat starają się o maluszka. Na własnej skórze odczulam swego rodzaju wrogość kobiet. Jak faceci pytali jak się czuję, jak to jest w ciąży, o smaki, itd, tak laski na mnie patrzały dość wrogo. Ja chyba też podobnie zachowywałam się podczas starań. Pamiętam, że jak ponad rok temu koleżanka zaszła w nieplanowaną i niechcianą ciążę z bliźniakami (strasznie mocno okazywała swą rozpacz), ostentacyjnie wyszłam ze wspólnego pokoju i po prostu się poryczałam. A z tych fajniejszych rzeczy - dziś o 16 - tej mam usg połówkowe Zobaczymy, co u Pawełka słychać Rano miałam robiony test obciążeniowy glukozą. Masakra... Fuj. A babka od testu powiedziała, że pod koniec ciąży robi się jeszcze 1 taki test, niezależnie od wyniku tego 1 -go
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------
O, to idziemy razem
|
Godzina nawet podoba ja idę na 16:30. Denerwuje się bardzo i mała to chyba czuje ze Chucky norisy mi w brzuchu urządza. Normalnie wykop z pół obrotu.
|
|
|