Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Terroryzm we własnym domu ! BŁAGAM, doradźcie !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-14, 20:17   #5
icomipotym
Przyczajenie

Dot.: Terroryzm we własnym domu ! BŁAGAM, doradźcie !

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
wyprowadzić się stamtąd jak najszybciej. jak boisz się o mamę, to niech mama też się wyprowadzi. pracuje? może ją stać na małą stancję. po co wracać do tego piekła?

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;52082512]A ja jednak proponuję znaleźć pracę, wynająć pokój/mieszkanie w innym mieści i się usamodzielnić, a nie pchać się na dobre w ten syf.[/QUOTE]

Rodzice mają wspólny kredyt i nie mają pieniędzy na wynajmowane mieszkanie. A to należy im się jak psu buda ! Jemu właśnie na tym zależy, żebyśmy się wyprowadzili i aby on mógł być "panem swojego domu". Mieszkam tam od urodzenia i nie mam zamiaru oddawać temu komuś, kto mieszka tam parę lat. Czy Wy też tak łatwo oddałybyście swój dom komuś obcemu?
Wiem, że najlepiej byłoby się wyprowadzić i rodzice myślą nad budową domu za miastem, bo jest taka mała możliwość ale jeżeli jest jakieś inne wyjście i ktoś kto może mógłby mi pomóc to próbuję....
icomipotym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując